Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Maze runner (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2014-08-07
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Ylva Spångberg
Originaltitel
The Maze Runner
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Dimensioner
234 x 160 x 30 mm
Vikt
628 g
SAB
uHce
ISBN
9789155260576
Maze runner. I dödens labyrint (kartonnage)

Maze runner. I dödens labyrint

(26 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage, Svenska, 2014-08-07
69
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Thomas vaknar upp i en hiss minns han ingenting, bara sitt eget namn. När hissdörrarna öppnas möter Thomas en stor grupp tonårskillar, som liksom han själv har fått sina minnen raderade. De är inlåsta i ett stort område som omges av höga stenmurar.

Allt de vet är att dörrarna till en enorm labyrint som omger dem öppnas varje morgon, och varje kväll stängs de. Labyrinten myllrar av dödliga faror, och väggarna i den flyttas dessutom varje natt.
På något sätt måste de försöka hitta ut, men hur?

Då händer något oväntat - Teresa skickas dit. Hon är den första tjejen någonsin som kommit. Det verkar som om hon och Thomas känner varandra sedan tidigare. Vad betyder det? Kan hon vara till hjälp när de ska försöka ta sig därifrån levande? Och vem vet vilka svar som väntar där ute ...

Maze runner är första delen i James Dashners otroligt framgångsrika dystopiska bokserie. Boken är såld till en mängd länder och har även blivit film med Dylan O"Brien (tidigare i Teen Wolf) i huvudrollen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Maze runner. I dödens labyrint
 2. +
 3. Maze runner. I vansinnets öken

De som köpt den här boken har ofta också köpt av James Dashner (kartonnage).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Maze runner. I dödens labyrint. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt intressant bok!
  Shandie Hammelmos, 19 oktober 2015

  Maze Runner var en väldigt intressant bok, super kul och spännande story.. Jag hade vissa dagar väldigt svårt att lägga ifrån mig boken (mycket positivt!).
  Det ända som jag kan tycka var lite negativt med boken var det ständiga uppredande av händelser och hur jag hela tiden kunde förutse vad som skulle hända i boken. Och vissa gånger var Huvudkaraktären dummare än jag och jag gillar inte att vara den som önskar att jag var en av karaktären bara för att kunna berätta för huvudpersonen vad ... Läs hela recensionen

 2. Äventyr
  Claudia, 25 februari 2015

  Jag irriterade mig på språket i boken. På de konstiga känslouttrycken. På den skeva rumsuppfattningen. Tycker det tog lång tid innan storyn kom igång. Men när den väl gjorde det var den väldigt spännande. Så jag rekommenderar att ha del 2 tillgänglig så fort du läst klart den här boken.

 3. Lååååååååååååååång tråååkig
  fredrika johansson, 9 december 2014

  Oerhört långtråkig bok om Thomas som vaknar i en glänta omgärdad av väggar. Dessa väggar är början på en labyrnt där bara ett visst antal pojkar från gläntan får vara. I tre års tid har de befunnit sig där, alla utan minnen annat än sitt namn. Det kunde ha blivit en intressant bok, men tyvärr lyfter texten aldrig än ett allmänt tjatande. Det är som flugornas herre blandat med Lost. Allt dravel om gläntan och dess idiotiska invånare är tröttsam läsning. Faktumet att de på tre år aldrig byggt e... Läs hela recensionen

 4. En spännande bok
  Rebecca Gustafsson (Lidköping), 13 november 2014

  Boken är så spännande så jag kan inte lägga ifrån den. Jag rekommenderar den här till dem som har läst trilogin "Hunger-games".

 5. Hungerspelen wannabe
  Lateguy, 16 oktober 2014

  Känns som en blek kopia av hungerspelen. Börjar bra, men lyfter aldrig till samma höjd vilket medför att det inte förrän i slutet börjar bli intressant...

 6. Finns det alltid en väg ut ur en labyrint?
  Bokmal Nr 1, 12 september 2014

  Gillar du The Hunger Games och Divergent serierna så kommer du gilla denna. Samma spännade berättelse om överlevnad i en ny värld, en värld fylld med nya regler och nya ord att lära sig som nykomling. En värld som går från att hitta lösningen på gåtan till att hitta lösningen och överleva. För varje labyrint har väll en ingång och en utgång?
  Vem är Thomas och varför är världen så bekant för honom fast han inget minns?

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Maze runner. I dödens labyrint

Bokvideo