Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
231 x 160 x 30 mm
Vikt
730 g
SAB
Mz
ISBN
9789155265786
Det okända : övernaturliga möten och fenomen (inbunden)

Det okända : övernaturliga möten och fenomen

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2018-09-03
189
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I århundraden har människor mött varelser som inte verkar höra hemma i vår egen värld. Varelser på gränsen till det okända, på en annan sida av tillvaron. De dyker upp i sägner, i sagor och i berättelser från människor som bara råkat vara på en viss plats vid en speciell tidpunkt. Vittnesmål om något som skrämmer och oroar, men också tröstar och ger hopp.

Tomtar och troll, vättar och älvor, från skogens djup. Havsmonster och sjöodjur. Jättar och småfolk. Maror och spöken som smyger in för att hemsöka oskyldiga människor om natten. Visioner av Jesus och jungfru Maria. Utomjordingar som inte borde finnas men som ändå rapporteras. Vår värld är full av sådant som ligger på gränsen mellan det fysiska och icke fysiska.

Clas Svahn lyssnar på vittnesmål från svenskar som säger sig ha mött dem. Han drar paralleller till utländska berättelser och försöker förstå vad som egentligen har hänt. För berättelserna lever - och än i dag möter människor dessa varelser som nästan inte finns.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det okända : övernaturliga möten och fenomen
  2. +
  3. Folktro : på 31 olika sätt av 30 olika författare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Folktro : på 31 olika sätt av 30 olika författare av Cecilia Larsson Kostenius, Michéle Glatthard, Sten Rosendahl, Jimmy Håkansson, Linda Broberg (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »