Paleo : 30 dagar med Annika Sjöö (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-12-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Hagby, John (foto)
Dimensioner
245 x 205 x 23 mm
Vikt
780 g
SAB
Vmb
ISBN
9789163611629

Paleo : 30 dagar med Annika Sjöö

(27 röster)  |   Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-12-31

Slutsåld

30 Day Paleo Challenge den nya hälsotrenden som exploderat i Sverige. Nu kan du utmana dig själv med Annika som coach!

Hälsoinspiratören Annika Sjöö guidar här den nyfikna läsaren som vill testa paleokost (även kallat stenålderskost) och se vad den kan göra med kroppen under 30 dagar. Boken är även till för dig som vill äta ren och naturlig mat, och uppleva hur din hälsa kan förbättras precis som den gjorde för Annika när hon testade det första gången:

När jag började med paleokost för ca 3 år sedan blev jag av med mina ständiga magproblem. Jag kände mig också piggare, gladare, fick bättre sömn, mindre sötsug och som bonus minskade midjemåttet 4 cm på en månad. Samtidigt åt jag fantastiskt god och hälsosam mat, och det kommer du också kunna göra under dessa 30 dagar.

Paleo 30 dagar med Annika Sjöö är fylld av recept helt utan gluten, socker och mjölk - härliga frukostar, fräscha luncher, goda middagar och uppiggande mellanmål. Boken innehåller dessutom ett bonuskapitel i slutet med smarriga desserter. 30 Days Paleo Challenge är en trend från USA där man kan utmana sig själv att äta strikt stenålderskost i 30 dagar. Paleokosten handlar om att äta den kost vi är genetiskt anpassade för att äta. Inga konstigheter bara ren och naturlig mat. Så vill du känna dig piggare, få en lugnare mage och dessutom komma i bättre form? Då är denna bok för dig!

Annika Sjöö är utbildad idrottslärare, dansare och kostrådgivare. Hon blev känd för hela svenska folket när hon vann danstävlingen Lets DanceAnnikas paleokök (2014) blev snabbt en försäljningssuccé.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Paleo : 30 dagar med Annika Sjöö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härliga och bra recept
  Suss, 1 juni 2017

  Annika är inte bara en fantastisk person men mycket inspirerande så man blir motiverad att både äta rätt och träna rätt och varför krångla till det med massa socker när man kan göra mkt utan och med andra bra råvaror tack Annika inte bara för dina böcker utan för allt du gjort och gör

  Suss

 2. Positiv upplevelse
  -, 13 april 2016

  Det tog ett tag innan jag började försiktigt. Har under hand känt mig bättre och framförallt piggare. Kan rekommendera då man får information och recept.

 3. Fantastisk bok!!!
  Högbergm, 10 mars 2016

  Enkla, bra och goda recept! Mycket fina och inspirerande bilder.
  Vill laga alla rätter i boken! Mums!
  Tack Annika för denna bok!

 4. Trist layout och tråkig mat
  Ulrika Fredriksson, 26 januari 2016

  Den här blev det retur på, motsvarade inte alls förväntningarna. Kanske en bra nybörjarbok men har man provat paleo är det här bara en tråkig bok utan nytänk och inspiration. Trist layout och bilder.

 5. Nya roliga kostvanor
  H, 24 januari 2016

  Helt annorlunda och spännande recept av Annika Sjöö. Bra och enkla recept som vem som helst kan laga. Tyvärr är bara sidnumreringen fel i boken så man får bläddra runt för att hitta sitt recept.

 6. Nummrerat
  Inger Karlsson, 18 januari 2016

  Tyvärr stämmer inte recepten med det sidnummer som finns utan jag har fått leta upp detta och skriva om.
  Det var lika illa i den förra boken. Inte bra. Annars är det bra recept

 7. Så himla bra!!
  Rosie Plato, 4 januari 2016

  Eftersom vi levt paleo ett tag så ville ja ha fler recept. Kör f.i.t programmet från Forever med start 13/1 så självklart vill vi pröva mer av paleo. Man mår toppen av att äta ren mat.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Annika Sjöö

 • Mage rumpa lår : träning som ger resultat

  Annika Sjöö

  Platt mage, snygg rumpa och fasta lår, det är resultatet om du kör den här bokens träningspass. Men varför bara bry sig om ytan? Pulsbaserad styrketräning ger dig också en riktigt stark och användbar kropp, förebygger skador samt hjälper dig a...

 • Träna hemma : effektiva pass på 10, 20 och 30 minuter

  Annika Sjöö

  I Träna hemma har den folkkära träningsprofilen Annika Sjöö samlat sina bästa pass som är enkla att följa och anpassade för att utföras i hemmet. Annikas mission är att få alla att hitta sin motivation till att träna. Därför skrev hon en komplett ...