Mativation : 50 paleorecept och konsten att skapa en bestående förändring (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2017-11-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Kearney, Lee (foto)
Dimensioner
245 x 195 x 15 mm
Vikt
690 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789163615542

Mativation : 50 paleorecept och konsten att skapa en bestående förändring

(32 röster)  |   Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-30

Slutsåld

Känner du att det är dags att börja äta sundare? Men att du saknar energi? Då är du inte ensam. Idag har många svenskar ett onödigt komplicerat förhållande till mat. Vi hoppar på den ena dieten efter den andra, men ingenting håller i längden. Med den här boken i din hand får du steg för steg-hjälp att förbereda dig mentalt inför en varaktig kostförändring.

Förutom pepp med motivationen får du njuta av 50 enkla paleorecept helt utan gluten, mjölk och socker naturlig och näringsrik mat när den smakar som allra bäst.

Annika Sjöö är utbildad idrottslärare och kostrådgivare. Hon har tidigare bland annat gett ut böckerna Annikas paleokök och Paleo 30 dagar med Annika Sjöö. Åsa Nyvall är utbildad samtals- och parterapeut och yogalärare. Hon möter och coachar dagligen människor som på olika sätt står inför förändringar i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Mativation : 50 paleorecept och konsten att skapa en bestående förändring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nötallergi vid Paleo

  Hade önskat alternativ till mandelmjöl för oss som är nötallergiker eftersom de flesta recept innehåller mandelmjöl och mandelmjölk. Går säkert att byta ut mot kokos--eller havrealternativ men frågan är doseringen. Som sagt trist för oss nötallergiker (vi är många i Sverige) som ändå vill leva enligt Paleo.

 2. Motivation
  Julianna Halasz, 30 juli 2018

  Jättefina recepter, lätta att följa. Jag uppskattar att det behövs inte så många ingredienser, enkla att handla in. Boken är jämt framme hos oss och jag hittar nya recepter som tilltalar hela familjen.

 3. Bra
  Amanda, 4 april 2018

  Många bra recept, men alla passade tyvärr inte mig. Jag hade gärna fått fler vardagliga recept, samt mer av shotsen/smoothies som är med i programmet du är vad du äter. Men absolut kommer jag att pröva många av de recept som finns

 4. Lättlagade o goda recept.
  Maria Kristina Silver, 2 april 2018

  Toppen bra bok med lättlagade recept. Fina tydliga bilder o bra receptförslag. Även bra faktatext skrivna av författarna, fått en tankeställare om vad vi egentligen stoppar i våra kroppar. Jag var redan i dessa tankar innan jag beställde boken. Ville ha bra snabba nya recept o det innehåller denna.

 5. Prisvärd och inspirerande
  Collin, 12 mars 2018

  Mötte mina förväntningar på ett bra sätt. Konkreta förslag, tips och råd, enkla och goda recept inom olika kategorier. Speciellt bra är informationen om vad man ersätter vanliga livsmedel med för nyttigt alternativ.

 6. Bra verktyg
  Kent Åke Larsson, 5 mars 2018

  Vi tycker den ger oss mycket bra verktyg, framförallt hur viktigt det är att skriva upp de olika målen.
  Goda och enkla recept.
  Har ätit paleo i en månad nu, känner oss bättre i magen och mår bra.

 7. Lite besviken..
  Ronille, 3 februari 2018

  Hade väntat mig fler recept i boken, mycket "luft" på sidorna...det var möjligheten till fler recept som lockade mig till köp.

 8. Mativation
  Camilla Victoria Sand, 18 december 2017

  Precis vad jag behövde mativation ! Så glad att jag klickade hem denna bok och har använt mig av många recept men framförallt alla tips råd och kloka ord som finns i boken. Kommer bli en bra julhelg det här.! Tack Annika Sjöö och Åse Nyvall för denna fantastiska inspirerande bok🤗

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna