Anorexia : en ovälkommen gäst (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2012-10-11
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
174 g
SAB
Vlaaf,Lz
ISBN
9789163706851
Anorexia : en ovälkommen gäst (häftad)

Anorexia : en ovälkommen gäst

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-10-11
226
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Min älskade son, ett matkontrollerande monster. Ett benrangel med insjunkna kinder. Hur hade det kunnat bli så här? Vad hade jag gjort för fel? Det här är min berättelse om mardrömstiden när vårt hem var invaderat av en ovälkommen gäst med namnet Anorexia. Det är ett mycket välkommet bidrag med denna bok, skriven av en mamma vars son drabbats av en ätstörning. Naket och förtvivlat skriver mamman, helt utifrån sitt eget perspektiv. Den ger inte bara en realistisk bild, men också en smärtsam inblick hur hela livet påverkas, från det mest vardagliga till det stora, till det viktigaste av allt-våra relationer. Hur sjukdomen,"den objudne gästen" kan sarga, förstöra och splittra. Mitt i allt det svåra andas boken kraft, beslutsamhet, mod och hopp. Beslutsamhet att ta hjälp, beslutsamhet att förstå sjukdomen, beslutsamhet att bekämpa den tillsammans. Caisa Rodén, Enhetschef på Stockholm Centrum för Ätstörning, SCÄ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anorexia : en ovälkommen gäst
  2. +
  3. Familjebaserad behandling : handbok för föräldrar vars barn behandlas för anorexia nervosa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjebaserad behandling : handbok för föräldr... av Maria Ganci (häftad).

Köp båda 2 för 434 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Anorexia : en ovälkommen gäst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Smärtsam läsning
    Marie Nilsson, 20 november 2016

    Men inte så smärtsamt som det måste ha varit för Agneta och hennes son. Tårarna föll redan efter ett par sidor. Även om vi aldrig haft problem med denna fruktansvärda sjukdom så ger den en bra inblick i livet för många familjer, flickor OCH pojkar, som drabbas av anorexin.

Visa alla 1 recensioner