Tranornas dans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2015-03-04
Upplaga
1
Förlag
Dansmeditation Produktion Väst AB
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
501 g
SAB
Hc
ISBN
9789163775413
Tranornas dans (häftad)

Tranornas dans

Häftad Svenska, 2015-03-04
189
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Året är 2011 och allt har blivit sämre. Människor slås ut på löpande band. Annika Cederholm är inget undantag och befinner sig i riskzonen med fas 3 snubblande nära runt hörnet. När hon en morgon råkar få syn på en artikel om ett brutalt mord i en av Göteborgs förorter reagerar hon. Det som fångar hennes uppmärksamhet är en bild på en exklusiv tändare med en ovanlig symbol som polisen hittat på mordplatsen. Hon känner igen den där symbolen, kan bara inte komma på var hon sett den. Snart nystas en historia upp som är långt mer komplicerad än vad någon av dem kunnat ana - och som visar sig vara livsfarlig att blottlägga.

Kriminalkommissarie Rédoine Fakhir misstänker att mordet är gängrelaterat, men inser snabbt att det kan vara mycket värre än så. Samtidigt pågår en annan utredning på socialkontoret som har beröringspunkter med mordet. Ju mer de gräver i fallet desto mer motsägelsefulla uppgifter får de fram. Det visar sig snart att de utmanar starka krafter.

Det är ett brokigt lapptäcke av livsöden som så småningom fogas samman till en berättelse om familjen, döden och att hålla ihop - vad som än händer.

Tranornas dans är en spänningsroman och ett familjedrama som utspelar sig i den samtida samhällsutvecklingen. Det är en skildring av ett samhälle där korruption, maktmissbruk och kriminalitet breder ut sig och varje ansats att stå upp för rättvisa och mänsklig omsorg är förknippat med stora risker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tranornas dans
  2. +
  3. Som man sår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som man sår av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva-Lotta Sandberg

  • Dansmeditation

    Eva-Lotta Sandberg, Per Winjestam

    Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen. Upptäck hur du kan frigöra energi, öppna upp för kreativa processer och bli m...