Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 12)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-11-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Originaltitel
The Getaway
Medarbetare
Berglin, Charlotta (form)
SAB
Hcg
ISBN
9789163896552

Fly fältet

Kartonnage, Svenska, 2017-11-07
115 kr
Förboka gärna! Vi skickar boken från vårt lager 6/11
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Global succéserie för alla på mellanstadiet

Bokserien "Dagbok för alla mina fans" har efter 11 delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 180 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och "handskriven" text lockar både lässvaga och läsvana.

Greg och hans familj kastar loss från vardagen! "Kom till paradiset!" lockar reklamen för en tropisk semesterö och den slutkörda familjen Heffley hakar genast på. De flyr från vinterkylan och den annalkande julen för att få njuta av vila och värme. Några dagar i paradiset borde göra underverk för dem.

Men snart upptäcker de att den paradisiska ön är överreklamerad. Och där finns gott om semestersabotörer som kan spoliera en familjesemester: vanskliga utflyker, brännande solsveda, plågsam magsjuka och giftiga djur ... Kommer de att få sina sköna semesterdrömmar uppfyllda, eller har de hamnat mitt i en mardröm?

"En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna - och ligger stadigt kvar där efter 10 år!

Sagt om Jeff Kinney och hans bokserie Dagbok för alla mina fans:

"Det är ömsom småfilosofiskt, ömsom pinsamt kul, precis som de tidigare böckerna./.../ Enkla och kul streckteckningar och handstilsliknande text gör boken lättläst och tryggt igenkännbar." Svante Ors, Bibliotekstjänst

"Vad är hans trick? Att se till att varje boksida är rolig att läsa. Att aldrig tappa ödmjukheten inför svaret på frågan om hur man blir läst." Jan Gradvall, Dagens Industri Weekend
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fly fältet
  2. +
  3. Filmdagbok för alla mina fans : så blev Det långa loppet film

De som köpt den här boken har ofta också köpt Filmdagbok för alla mina fans : så blev Det lån... av Jeff Kinney (inbunden).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fly fältet