Vänd rätt upp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2018-06-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Edström, Sara (form)
SAB
uHc
ISBN
9789163898174
Vänd rätt upp (häftad)

Vänd rätt upp

Häftad Svenska, 2018-06-04
119
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Kärlek, hemligheter och hästar

Det är sommaren efter studenten. Jobbet som hästskötare i ett toppstall är allt hon kan önska sig, ändå är det svårt att säga att man hellre stannar hemma när kompisarna drar till London och Lund. Men så får Ylva ansvar att träna ett föl och sköta stallet när ägaren reser till tävlingarna i Falsterbo. Och så blir hon kär.

Det är långa dagar i stallet, kroppen värker av hårt arbete. Ändå är Ylva först på plats på morgonen och cyklar hem sist på kvällen. Hästarna betyder allt. Att få vara nära dem, sköta dem, rida dem är varför hon lever och andas.

Den här sommaren efter studenten är speciell i stallet: en av dressyrryttarna är föräldraledig, stjärnryttaren Fredrik storsatsar i Falsterbo och fölet Uno ska tränas till premiering. Brickorna i spelet om att vara nummer ett i stallet ligger plötsligt löst.

Två som konkurrerar om förstaplatsen är Fredrik och Nicole. Nicole som både verkar förakta Fredrik och gärna hånglar med honom. Nicole som Ylva inte alls vet var hon har, det enda hon vet den här sommaren är att känslorna rusar när Nicole är nära. Men är Ylva beredd att välja Nicole före hästarna?

När Emelie Novotny romandebuterar är det med en varm relationsroman i stallmiljö.
Visa hela texten

Bloggat om Vänd rätt upp