Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-05-17
Förlag
AH Books
Dimensioner
217 x 155 x 13 mm
Vikt
425 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163938375
Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler (inbunden)

Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler

(18 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-05-17
199
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
LEXIKON I HUNDSPRÅK

Lär dig tolka din hunds signaler

Av Anders Hallgren

Sedan urminnes tider och in i vår nutida civilisation har hunden burit med sig sitt språk. Ursprungligt, orubbligt och som en länk till sin förfader, vargen. Kan du läsa din hund?
Förstår du allt den säger till dig? Din hund talar med dig varje stund, varje dag, med gester, mimik, ljud, beröring och rörelser.

"Lexikon i hundspråk" är avsedd att hjälpa att bättre förstå varje nyans i de budskap som din hund förmedlar till dig, men även att du själv ska lära dig att prata hundspråk så att din hund lättare förstår dig!

Boken förmedlar en äkta kärlek till hunden, människans bästa vän. Den har trycks om sex gånger sedan första utgåvan 1998 och har översatts till många språk. Det här är en ny och uppdaterad upplaga. "Lexikon i hundspråk" riktar sig till alla hundägare och hundvänner. Den används också som kurslitteratur, bland annat i olika instruktörsutbildningar.

Anders Hallgren, psykolog, Fil. Lic. är såväl hund- som humanpsykolog. Han anses vara världens första hundpsykolog. Idag har många hundpsykologer och instruktörer hans utbildningar till grund för sin verksamhet. Hallgren introducerade hundträning baserad på mjuka metoder, utan hårdhet och straff. Hans böcker, kurser och föredrag har hjälpt hundägare att få en bättre relation till sina hundar. Anders Hallgren har 50 års erfarenhet av hundars beteende och psykologi och har skrivit över 30 böcker om hundars beteende, psykologi och träning. Många är utgivna runt om i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler
 2. +
 3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varierad och informativ
  Linda Stromberg, 2 juni 2022

  En verklig hårt täckt lärobok, nyligen publicerad och med imponerande referenser för vidare forskning. Bra användning av bilder. Omfattande. Trevlig.

 2. Jättebra
  Alva Mahler, 27 maj 2022

  Väldigt bra bok. Lättläst och tydlig. Fina bilder som visar hur olika budskap ser ut i praktiken också. Rekommenderar verkligen.

 3. bra bok
  Olivia Neacsu, 11 maj 2022

  lätt att läsa, även för mig som invandrare. har använd ordboken ibland för några ord. nicely explained, good images, has open up my mind into understanding my dog

 4. Fenomenalt bra!
  Frida, 23 februari 2022

  Oavsett om du kan mycket eller lite så är den perfekt skriven. Lätt att följa, ger naturliga chanser till reflektion.
  Helt fenomenal bok som alla som vistas med hundar borde läsa.

 5. Enkelt sätt att förstå hunden
  Monica (Nacka), 8 juni 2018

  Författaren är väl insatt i hundens språk och man förstår att hans känsla och kunnande för dessa underbara djur stor! Kan varmt rekommendera den här boken om du som jag är hundmänniska😊

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anders Hallgren