På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-05-17
Förlag
AH Books
Dimensioner
217 x 155 x 13 mm
Vikt
425 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163938375
Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler (inbunden)

Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-05-17
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
LEXIKON I HUNDSPRÅK

Lär dig tolka din hunds signaler

Av Anders Hallgren

Sedan urminnes tider och in i vår nutida civilisation har hunden burit med sig sitt språk. Ursprungligt, orubbligt och som en länk till sin förfader, vargen. Kan du läsa din hund?
Förstår du allt den säger till dig? Din hund talar med dig varje stund, varje dag, med gester, mimik, ljud, beröring och rörelser.

"Lexikon i hundspråk" är avsedd att hjälpa att bättre förstå varje nyans i de budskap som din hund förmedlar till dig, men även att du själv ska lära dig att prata hundspråk så att din hund lättare förstår dig!

Boken förmedlar en äkta kärlek till hunden, människans bästa vän. Den har trycks om sex gånger sedan första utgåvan 1998 och har översatts till många språk. Det här är en ny och uppdaterad upplaga. "Lexikon i hundspråk" riktar sig till alla hundägare och hundvänner. Den används också som kurslitteratur, bland annat i olika instruktörsutbildningar.

Anders Hallgren, psykolog, Fil. Lic. är såväl hund- som humanpsykolog. Han anses vara världens första hundpsykolog. Idag har många hundpsykologer och instruktörer hans utbildningar till grund för sin verksamhet. Hallgren introducerade hundträning baserad på mjuka metoder, utan hårdhet och straff. Hans böcker, kurser och föredrag har hjälpt hundägare att få en bättre relation till sina hundar. Anders Hallgren har 50 års erfarenhet av hundars beteende och psykologi och har skrivit över 30 böcker om hundars beteende, psykologi och träning. Många är utgivna runt om i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler
  2. +
  3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lexikon i hundspråk : lär dig tolka din hunds signaler. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Enkelt sätt att förstå hunden
    Monica (Nacka), 8 juni 2018

    Författaren är väl insatt i hundens språk och man förstår att hans känsla och kunnande för dessa underbara djur stor! Kan varmt rekommendera den här boken om du som jag är hundmänniska😊

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Hallgren