Bränt Land (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arvet efter mörkertiden (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
472
Utgivningsdatum
2018-09-01
Upplaga
2
Förlag
Öppna vidder förlag
SAB
Hc
ISBN
9789163968853

Bränt Land

Häftad,  Svenska, 2018-09-01
178
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad skulle du göra om du blivit såld, av den enda person du litar på, till en man som njuter av att plåga och utnyttja andra? Samla mod och fly ut i en värld du inte vet något om, eller ge upp och låta honom ta din frihet ifrån dig?

Atiline, en ung kvinna, väljer att fly från en beryktad slavägare och kastas därmed in i en farlig katt- och råttalek som får återverkningar långt utanför henne själv. Hon följer det enda spår hon har, mot en möjlig fristad, men drivs också omedvetet mot en överraskande sanning om sig själv och sitt magiska arv. Samtidigt ger sig några av landets frihetskämpar iväg på en riskabel jakt efter en list som ska kunna vända deras mångåriga strid mot förtryck och tyranni till deras fördel. En av dem är Asol, som ständigt ställs mellan lojaliteten till sitt eget folk och den till frihetskampen.

Bränt Land är första boken i trilogin "Arvet efter Mörkertiden". Handlingen utspelar sig i en sargad värld, där magiska förmågor leder till dödsstraff, där de svagare förslavas och en maktlysten kejsarinna driver ett ödesdigert spel med sitt land som insats. Allt för att bli den envåldshärskare hon alltid velat vara. Mitt i allt detta återfinner vi Atiline, vars desperata kamp får långtgående konsekvenser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bränt Land
 2. +
 3. Spår av drakarnas fjäll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spår av drakarnas fjäll av Cecilia Åhman (häftad).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Åhman

 • Myten om Månmästaren

  Cecilia Åhman

  Atiline har tagit sin systers plats och i kölvattnet av Drakarnas kid¿nappning förs hon till slavägaren Hanjor på Kelta. I fångenskapen utsätts hon för svåra prövningar, på ön där våldet härskar och en blodsivrande best lever ¿under marken. Drakar...

 • Spår av drakarnas fjäll

  Cecilia Åhman

  Frihetskämparna ställs inför sin största utmaning hittills, ett regelrätt krig mot kejsarinnan. En strid för frihet som antingen kommer förpassa dem till myter och sagor, eller leda dem till deras största triumf. Mitt i denna storm måste Atiline, ...