Priset för ett liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh och Fabia Moretti (del 5)
Utgivningsdatum
2023-09-15
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
29 x 201 x 141 mm
Vikt
550 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789164208880
Priset för ett liv (inbunden)

Priset för ett liv

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-15
209
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Priset för ett liv Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
För den som tycker om verklighetsförankrad spänning i internationell miljö är Priset för ett liv ett måste. Marita Wass, Skaraborgsbygden

"... en nagelbitarthriller om människohandel och familjehemligheter. Tara

Liksom de tidigare Esther Edh-böckerna är det här en mycket spännande och otäck historia, väl förankrad i den skrämmande verkligheten, med många snygga vändningar. Thunberg Schunkes kunskap om internationell straffrätt används på ett fantastiskt sätt, och i stället för att bli invecklat och trist tillför det något till både intrigen och gestaltningen av karaktärerna. Helhetsbetyg: 4, Mycket bra Bibliotekstjänst

Hur högt är priset för ett liv?

En kvinna hittas brutalt mördad i Grekland. Mordoffret är amerikanska och hustru till en högt uppsatt svensk jurist. Kort därefter kommer beskedet att parets femårige son har kidnappats hemma i Helsingborg och kidnapparna kräver en hög lösensumma. En polisjakt drar i gång över hela Europa för att hitta förövarna.

En internationell utredningsgrupp startas på Eurojust med åklagaren Esther Edh i spetsen. Esthers chef Fabia Moretti ser snart ett samband med en gammal utredning. Spåret leder rakt in i Europas mörkaste och mest hänsynslösa kriminalitet. Med fara för livet närmar sig Esther och Fabia en grupp människor som inte skyr några medel för att offra andra och där priset för ett liv visar sig bli alltför högt.

Priset för ett liv är en verklighetstrogen thriller om samvetslös handel med människoliv, mörka familjehemligheter och korruption. Det är den femte, fristående delen i serien om åklagarna Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.

Malin Thunberg Schunke är docent i straffrätt och har arbetat som åklagare. Hennes första bok Ett högre syfte belönades med Svenska deckarakademins debutantpris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Priset för ett liv
 2. +
 3. Rovdjur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rovdjur av Jonas Moström (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Priset för ett liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sträckläst
  Anne Areström, 16 oktober 2023

  Malin Thunberg Schunkes femte bok i serien om Ester och Fabias arbete med kriminaliteten i Europa kommer skrämmande nära vår värld och det vi upplever i den just nu. Malin har ett språk och ett berättande som slår de flesta författare och den här boken går inte att släppa, man måste fortsätta läsa när man börjat. Jag har läst alla fem böckerna och avundas dem som inte hunnit läsa dem ännu. De har fantastiska stunder framför sig.

 2. Bladvändare
  Boklådan, 18 september 2023

  Sträckläste! Spännande, välskriven och med en handling som inte släpper taget. Jag har läst alla delar i serien och denna är definitivt den bästa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke

Bokvideo