Humlan bygger bo (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-06-17
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Maj Fagerberg
Vikt
230 g
SAB
uUgjba
ISBN
9789172262096

Humlan bygger bo

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-06-17
107
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Maj Fagerberg och Stefan Casta är tillbaka med en ny bok om humlor, det lilla djuret som är livsviktigt för allt levande. Med mindre text och känsliga illustrationer vävs berättelsen om humledrottningens fantastiska liv fram.

Under en enda sommar skapar en humledrottning en helt ny värld av nya humlor. När vårens första solstrålar kommer vaknar hon och ger sig ut för att bygga ett bo. Där skapar hon vaxkrukor där hon förvarar maten hon samlar in, och där lägger hon sina ägg. I takt med att sommaren går kläcks äggen och tusentals nya humlor ger sig ut i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Humlan bygger bo
 2. +
 3. Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast av Lasse Berghagen (inbunden).

Köp båda 2 för 241 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Humlan bygger bo. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt fin bok!

  I denna berättelse får vi följa en humledrottningen från att hon vaknar till våren, bygger upp ett humlesamhälle och till slut hur nya drottningar flyger iväg för att hitta en plats att vila under vintern, innan de i sin tur vaknar upp precis som den gamla drottningen gjorde i bokens början.

  Jag uppskattar verkligen hur genomtänkt i detaljerna denna bok är.
  Grundberättelsen i sig är lätt att förstå och ta till sig. Den är även tydlig. Exempelvis samarbetar text och bild genomgå... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna