Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-02-09
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
657 g
SAB
Qdd
ISBN
9789174245653
Grönsaksodling : för nybörjare (kartonnage)

Grönsaksodling : för nybörjare

(21 röster)  |  Läs 5 recensioner
Kartonnage Svenska, 2016-02-09
114
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Grönsaksodling för nybörjare är Lena Israelssons älskade klassiker Grönsaksodling som fått nytt utseende och ny titel. Det handlar om att odla grönsaker: enkelt, ekologiskt och i liten skala. I behändiga pallkragar, högproduktiva odlingsbäddar och odlingsland eller i balja på balkongen.

Fler och fler drömmer om att skörda frodiga sallatsblad och mjälla morötter i egen täppa. Här i Grönsaksodling för nybörjare får du hjälp och inspiration metodiskt och lustfyllt, från första spadtaget till skörden av läckra grönsaker av en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsprofiler, författare till bland annat standardverket Handbok för köksträdgården och Gourmetträdgården. Vi är med andra ord i gott sällskap.

Boken är lika enkel som odlingsmetoderna. Även om du aldrig hållit i en spade eller sått ett frö kommer du att vilja sätt i gång att odla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Grönsaksodling : för nybörjare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Allt från Lena Israelsson är ett säkert kort
  Colomba, 21 maj 2021

  Hon är Guds gåvan till alla newbies i trädgården och även till dem erfarna.
  Hoppas det snart kommer en ny upplaga .

  Särskilt ett nytt tryck av hennes "Gourmetträdgården".

 2. Toppen!
  Ypsilon, 31 maj 2019

  Tydlig med handfasta tips. Köptes till min 11årige son. Han är nybörjare på att odla. Han gillar boken jättemycket. Beskriver verkligen allt en nybörjare behöver veta.

 3. För alla odlare, även veteraner!
  SF, 26 februari 2019

  Trots att jag är utbildad trädgårdsmästare och inte längre nybörjare är detta min favorit bland mina många odlingsböcker. Bra överblick, kortfattad info om det viktigaste, lätt att navigera samt snygg och tydlig design.

 4. Jättebra startbok för nybörjaren
  Ulla Norman, 30 april 2018

  Jättebra startbok för nybörjaren och ger bra instruktioner om allt från sådd, plantering och kompostering. Rekommenderar att man börjar med denna och sedan avancerar vidare då den inte har svar på allt men en jättebra grundbok.

 5. En bok för alla som vill odla sina egna grönsaker
  Maja Grön, 13 mars 2017

  Boken är mycket tydlig. De vackra bilderna hänger i hop med texten så att det är lätt att hitta det man söker. Snabba såguiden längs bak i boken, ger information om grönsakssådden: när man ska så och hur man ska så. Även odlarkalendern är till stor hjälp.. Januari, Planering, Februari, fram med frökatalogerna. Mars, så tomat och purjo..... . Tack för tipset.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lena Israelsson