Washingtondekretet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
636
Utgivningsdatum
2017-02-16
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Leif Jacobsen
Originaltitel
Washington Dekretet
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 40 mm
Vikt
337 g
SAB
Hce
ISBN
9789174295948
Washingtondekretet (pocket)

Washingtondekretet

(52 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-02-16
89
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Doggie Rogers är lycklig när hon kliver in på Hotel Splendor för att fira den demokratiske presidentkandidaten Bruce Jansens historiska valseger. Hon är full av hopp inför framtiden och övertygad om att Jansen är den rätte att axla rollen som världens mäktigaste man. Men medan den nyvalde presidenten hyllas av sina trogna medarbetare drar en man i rummet plötsligt vapen. Skottet träffar Bruce Jansens höggravida hustru, och varken hon eller det ofödda barnet går att rädda.

Doggie är i chocktillstånd - inte minst för att hennes egen far anklagas för mordet. När Bruce Jansen senare svär presidenteden är han en djupt förbittrad man. Han lägger fram en ytterst kontroversiell förordning som ska återupprätta ordningen i USA. Men då det går upp för medborgarna vad Washingtondekretet innebär, bryter helvetet loss. Snart är gränserna stängda, utegångsförbud införs och inbördeskriget hotar.

En liten grupp människor, med Doggie Rogers i täten, klamrar sig dock fast vid hoppet och gör allt för att avslöja komplotten som det amerikanska samhället är utsatt för. Doggie har blivit landets mest eftersökta kvinna. Och nationens framtid vilar på hennes axlar.Washingtondekretet är en tankeväckande politisk thriller från författaren bakom succéböckerna om Avdelning Q.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Washingtondekretet
 2. +
 3. Hon tackade gudarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hon tackade gudarna av Jussi Adler-Olsen (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Washingtondekretet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Politisk
  Berit Andersson, 7 juni 2017

  Var inte en deckare. Utan politik i USA.
  Gick på författarnamnet o kollade inte att det vad det handlade om.

 2. Nära verkligheten?

  Otäckt nära det som händer i Vita Huset idag. Visserligen inte fullt så illa i verkligheten, men vem vet hur det blir om Donny Storljug får sitta kvar.

 3. Högaktuell läsning - om än något trögstartad
  Oliver Möntnich, 20 april 2017

  I och med det senaste presidentvalet i USA tycker jag att den här boken känns aktuellare än någonsin. I sin helhet är den absolut läsvärd och bör definitivt ses som en varningsklocka. Det som drar ner betyget lite enligt mitt tycke är att den verkar lite trögstartad. Det tog mig en stund att komma in i den och handlingen tar fart först en bra bit in i boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen