Mindfulness i vardagen : Vägar till medveten närvaro (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2018-10-16
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Widmark, Vic (form)
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
133 g
SAB
Dokba
ISBN
9789175038803
Mindfulness i vardagen : Vägar till medveten närvaro (pocket)

Mindfulness i vardagen : Vägar till medveten närvaro

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2018-10-16
79
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mindfulness är träning i att vara närvarande i nuet. Ett österländskt sätt att förhålla sig till livet som motverkar oro och stress. Mindfulness i vardagen är en gedigen introduktion till detta förhållningssätt, som i dag är mer populärt än någonsin i Sverige. Bokens förord är skrivet av Jon Kabat-Zinn, grundaren av mindfulnessbaserad stressreduktion.
Det enkla i livet tycks vara det riktigt svåra. Att leva här och nu, att lyssna till sig själv, till kroppens signaler och vara lyhörd för sina behov är kunskaper var och en är född med. Ändå är det många som idag lever ett liv fyllt av oro och stress.
Mindfulness handlar om medveten närvaro. En österländsk kunskap kombinerad med ett västerländskt synsätt. En accepterande och icke dömande hållning till oss själva och till livet. När vi tränar oss i detta blir vi stegvis mer lyhörda för andra och mer närvarande i relationer.
I Mindfulness i vardagen utgår Ola Schenström från vardagssituationer och beskriver hur vi kan lära oss att se dem på ett nytt sätt, tänka om och göra kloka val genom att vara medvetet närvarande. Genom övningar och praktisk handledning blir boken en följeslagare, från det att vi vaknar på morgonen tills vi somnar på kvällen. Mindfulness är ingen snabbmetod, den kräver regelbunden övning. Men med Mindfulness i vardagen är det lätt att förstå grunderna och komma igång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindfulness i vardagen : Vägar till medveten närvaro
  2. +
  3. Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten o... av Johannes Cullberg (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mindfulness i vardagen : Vägar till medveten närvaro. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant!

    En bok som vi alla behöver läsa och praktisera i vår stressade värld för att hitta vår inre balans och lugn!
    Lycka till.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ola Schenström