Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
274 g
SAB
Doka
ISBN
9789175575339

Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-09-21
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur känns det att drabbas av en utmattning?
Irenes liv tog en tvär vändning när hon gick in i väggen. Hon slutade jobba, tappade det sociala umgänget och miste orken att ta hand om sitt barn. Resan tillbaka till ett normalt liv var både lång och fylld av känslor. Nu delar hon med sig av de tankar som dök upp under återhämtningen.

Ursäkta röran jag bygger om är ett stöd och en vän för den som är utmattad. Tack vare bloggformen är den lätt att ta till sig även för den som är hjärntrött. Fylld av personliga reflektioner kring hur utmattningssyndrom påverkar vardagslivet erbjuder boken stor igenkänning och trygghet. Den belyser samtidigt hur utmattning är något som kan drabba alla, oavsett bakgrund.

Irene Rösberg är civilekonomen som dansade in i väggen. Genom 106 inlägg tar hon läsaren på en resa genom utmattningen, och sträcker ut en stöttande hand. Boken är skriven för dem som själva är drabbade eller har en närstående som är utmattad.

Irene Rösberg föddes 1986 i Solna, men växte upp utanför Nynäshamn där hon bor idag. Hon jobbade som marknadschef när hon drabbades av utmattningssyndrom. Efter det bytte hon fokus och nu ägnar hon sin tid åt att sprida kunskap om stressrelaterad ohälsa genom både föreläsningar och andra event. Mer information finns på www.rösberg.se. Ursäkta röran jag bygger om är Irenes debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning
 2. +
 3. Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker till ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ska leva för oss båda: En resa från mörker ... av Annika Bevington (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig bok
  veronicas_bok_bak_liv, 9 december 2022

  En bok skriven utifrån författarinnans egna erfarenheter kring utmattningssyndrom, som läsare får jag ta del av Irenes vardag kring utmattning, acceptans och återhämtning.

  Det här är en så viktig bok. En bok som borde läsas av alla, inte bara den drabbade utan även anhöriga, arbetsgivare och de som arbetar inom vården, denna vänder sig till alla. Otroligt viktig att sprida kunskap kring detta. Irene skriver öppet, ärligt och personligt om sina upplevelser och erfarenheter, det är ra... Läs hela recensionen

 2. Rekommenderas!
  Jessica, 4 november 2022

  Sättet som boken är skriven på, med korta kapitel, gör den väldigt lätt att läsa och ta till sig, även om man själv står mitt i utmattningen. Författaren sätter fingret på så många känslor och upplevelser som jag själv inte kunnat beskriva tidigare.

  Boken har hjälpt mig i min egen återhämtning och det var skönt att höra om att jag inte är ensam om alla tankar och känslor som kommer i och med utmattningen. Jag rekommenderar både de som själva har utmattning, samt deras vänner och anhö... Läs hela recensionen

 3. Enkel vägledning och bra tips!

  "Ursäkta röran, jag bygger om" är en lättläst bok som kan hjälpa både den som drabbas och dess anhöriga.

  Jag har inte drabbats av utmattning utan har en form av hjärntrötthet efter en cykelkrasch, men det är väldigt hög igenkänning på vissa bitar. T.ex. den där fredagsångesten över att ha familjen hemma hela helgen när jag bara vill vara själv. Eller känslan av att vara oduglig, att vara till besvär när man inte klarar av att hjälpa till med enkla hushållssysslor. När hjärnan vill me... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner