Labyrint - vägen in (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175578125
Labyrint - vägen in (e-bok)

Labyrint - vägen in E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion?

Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Hennes händer är hårt lindade i bandage och läkaren berättar att hon har försökt gräva sig ut genom väggen i sin lägenhet, två decimeter från dörrhandtaget. Det enda hon kommer ihåg är att hon har gått efter en okänd man genom en labyrint av korridorer. Julia blir friskförklarad av sjukvården men upptäcker att något är fruktansvärt fel: hon ser inte längre verkligheten som tidigare.

I en rörig tid av hallucinationer leds hon till Job ? en gatupredikant som mässar om Guds upplysta stig inför besvärade cafégäster. Han intresserar sig genast för Julia, och det visar sig snabbt att han inte är den enda.

Jake har lämnat sitt framgångsfulla liv för att ta reda på sanningen om sin far Eric ? en stenrik amerikansk matematiker och affärsman ? som för tre år sedan försvann spårlöst. Jakes oförmåga att släppa taget om det förflutna gör att han slutligen står inför samma öde som sin far.

Julia, Job och Jake är tre personer som ena dagen bara har bokstaven J i förnamnet gemensamt, och några veckor senare är de för evigt sammanlänkade i universum.

Labyrint ? vägen in är en mystisk och fängslande historia om hur valen i våra liv formar oss som människor. Det är den första delen i en serie och är en korsbefruktning av spänningsroman och magisk realism.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pasche Karin

  • Labyrint - Union

    Pasche Karin

    Jake skrek åt henne. ?Ge inte upp! Ge fan inte upp!?. Hon satt stum och tårarna rann nedför hennes kinder. Hur kunde det ha blivit så här? Det var så overkligt. Om hon ändå kunde ha förhindrat hans död. Vännerna förenas igen på affärsmannen Theodo...

  • Labyrint - Illumination

    Pasche Karin

    ?Oroa dig inte för mig?, sa Julia. ?Förra gången du sa så blev du skjuten.? Linda sa det pang på, utan omsvep. Hon hade rätt. Det fanns ingen garanti för att Julia skulle vara trygg när hon lämnade Stockholm, men att stanna kvar var värre ? det ha...