Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Superviktigt (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2018-10-02
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Dimensioner
190 x 145 x 10 mm
Vikt
160 g
SAB
Hcf
ISBN
9789175778327
Sara - supersnäll (inbunden)

Sara - supersnäll

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-10-02
137
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sara är snäll, supersnäll. Men det är svårt att vara snäll mot alla hela tiden. Ofta blir någon ledsen ändå. Sara funderar på om man är snäll om man inte gör något dumt. Men om andra gör dumma saker och man själv bara är tyst. Är man snäll då? Sara tycker att det är svårt. Hon vill ju vara snäll alltid. I skolan, med kompisar och på fotbollsträningen. Med hjälp av kompisar och kloka vuxna förstår Sara så småningom att det är bättre att vara juste. Juste mot sina kompisar och mot sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sara - supersnäll
 2. +
 3. Sofia : supersperspeciell

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sofia : supersperspeciell av Marie Bosson Rydell (inbunden).

Köp båda 2 för 275 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sara - supersnäll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst och viktig
  Kim M. Kimselius, 8 juli 2020

  Sara Supersnäll är en bok i serien Superviktigt som Marie Bosson Rydell skriver. Alla handlar om olika förmågor barnen har, eller om bokstavsbarn. Varje bok har en huvudperson, i den här får vi följa Sara och hennes upplevelse under en skoldag. För att få ut det mesta av den här bokserien rekommenderar jag dig att läsa samtliga böcker! De är lättlästa, har ett avslutande kapitel som kan användas i arbetet med böckerna. Det här är verkligen en bra bok som jag varmt rekommenderar dig att läsa.

 2. En serie som tar upp barns olikheter
  @barnbokstips, 2 januari 2019

  Marie Bosson Rydell har gjort en serie med lättlästa böcker om barn i samma klass där man i varje bok får följa en huvudperson och få veta mer hur den känner, tänker och hur den uppfattar de andra i klassen. Jag har läst alla utom Oskar - Superhjälte men den ska recenseras under jullovet. I Sara - supersnäll får vi följa Sara som vill vara snäll mot alla och som tycker det är jobbigt när andra är arga på henne eller om hon ser andra må dåligt. Fast det är svårt att säga ifrån när någon är dum... Läs hela recensionen

 3. Så viktig serie!

  Vi har läst fjärde delen i Bosson Rydells serie "Superviktigt", och som namnet avslöjar så behandlar serien väldigt viktiga områden. I varje bok så får vi träffa ett barn ur en klass som kämpar med något speciellt. Tidigare böcker har handlat om Joel med ADHD, Jesper med Autism, Liam som blir utsatt för saker i det dysfunktionella hemmet osv.
  I denna boken möter vi istället Sara som kämpar med att vara för snäll och vilja vara alla till lags. Alla barnen som serien berör går i samma klas... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Marie Bosson Rydell