Jag vill fan leva (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2014-09-17
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
144 g
SAB
Lz Jones, Karin Björkegren
ISBN
9789175790343

Jag vill fan leva

(15 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-09-17

Slutsåld

I mina unga år bodde jag i Rom i Italien. Där kallades jag för "golosa", det är tydligen detsamma som att vara en extrem njutningsmänniska och en av de sju dödssynderna. Jag kan konsten att njuta, det kan verkligen ingen ta ifrån mig. Inte ens den jävla cancern som knackade på och nästlade sig in i min kropp sommaren 2012.

Det här är mina tankar om ett år där mitt liv på något märkligt sätt sattes på 'on hold'. Som att få punka mitt i livet. Ett år då allt var uppochned, fyllt av mycket sorg, ledsenhet och rädsla. Men också av glädje och ett jävlaranamma.
Tänk vad jag fick hjälp av att vara just en "golosa". För man kan njuta mitt i helvetet och man kan ta för sig, det vet jag allt om.

Karin Björkegren Jones är journalist, författare och yogalärare. 21 juni 2012 fick hon diagnosen inflammatorisk bröstcancer, en aggressiv form som krävde det tunga artilleriet: cellgifter, operation av hela bröstet, herceptin och strålning. Så här skriver Karin i sin blogg "Yoga, mat och meningen med livet":
Torsdag 21 juni 2012 fick jag beskedet som förändrade hela mitt liv; inflammatorisk bröstcancer i mitt högra bröst. Nu mer än någonsin handlar mitt liv om yoga, mat och just meningen med livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag vill fan leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen fick jag bekräftat

  Verkligen en bok att rekommendera till de som har hormonell bröstcancer. Jag mår mycket bättre när jag slutade med Tamoxifen. Nu kan man verkligen få LEVA med kvalité.

 2. Viktig bok!
  Jenny, 13 augusti 2017

  Det här är en bra bok för anhöriga att läsa. Den gör det enklare att förstå den som är sjuk och hjälper dig att bli ett ännu bättre stöd. Det är en personlig bok, det är Karin Björkegren Jones egen berättelse, men i den finns mycket för oss alla att lära.

 3. En tuff bok om en kvinnas kamp mot cancern
  -, 5 januari 2015

  Den här boken var jobbig att läsa. Karin skriver så naket och ärligt om sin hemska cancerresa. Men det är en viktig bok, bra att hon delar med sig av sina erfarenheter både de onda som de goda.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones