Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-05-25
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Sara Jonasson
Originaltitel
Creative Lettering and Beyond: Inspiring tips, techniques &
Medarbetare
Aiken, Debbie (form) / Tannen, Amanda (form)
Dimensioner
298 x 220 x 13 mm
Vikt
722 g
SAB
Afc
ISBN
9789176175118
Kreativ textning och kalligrafi : inspiration, tekniker & idéer till handtex (häftad)

Kreativ textning och kalligrafi : inspiration, tekniker & idéer till handtex

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-05-25

Slutsåld

Den här boken sprudlar av vackra bokstäver och kreativa idéer! Du kommer att upptäcka att det finns så mycket mer än bara kalligrafi när det gäller att skriva snyggt, och det finns oändliga möjligheter att skapa personliga och vackra dekorationer.

Visst kan man med stora bokstäver skriva sitt favoritmotto på en canvasduk och hänga upp i vardagsrummet. Men i Kreativ textning och kalligrafi visar författarna hur du på olika sätt kan utveckla din idé och göra något riktigt vackert och unikt med det textstycke som du vill lyfta fram.

Här finns också en mängd andra fina projekt: Skapa personliga gratulationskort, måla deviser eller monogram på porslin. Du får även inspiration till festen: Gör fina inbjudningar, rita egna tallriksunderlägg, dekorera en stor engångsduk och ersätt placeringskorten genom att vackert skriva namn direkt på duken. Använd olika material (gamla fönster, svarta tavlor, grova papper m.m.) och släpp loss kreativiteten.

I bokens olika kapitel får man lära sig de olika tekniker som krävs för att lyckas med olika projekt och det finns även speciella övningssidor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kreativ textning och kalligrafi : inspiration, tekniker & idéer till handtex. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vita sidor i en bok !
    Linda, 15 mars 2018

    Något bättre än "101 saker att göra med ett A4" men att ha vita sidor att kladda på är aldrig ett bra tecken. Provläsningen var mer matig, tänk om hela boken varit sån. Jag har printar med kalligrafiteknik från google som är mer lärande än detta. Det är en "titta såhär ser det ut när vi gör det , nu gör du likadant" bok, då kan du titta på vad som helst och räkna ut själv hur du ska ta dig dit !

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna