Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
2
Förlag
Idealistas förlag
Medarbetare
Karin Lundmark (red.) / Joakim Lindström (red.)
Dimensioner
10 x 210 x 150 mm
Vikt
165 g
SAB
Odc
ISBN
9789176502884
Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok (häftad)

Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok

Häftad Svenska, 2019-01-15
159
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok är tänkt som stöd till dig som är facklig företrädare under en upphandlingsprocess.
Med handboken vill vi visa på de möjligheter du har - både när det gäller vilka krav du kan ställa och hur de kan utformas. Facken har en viktig roll när det gäller offentliga upphandlingar och vi bör vara med i ett tidigt skede. Genom framgångsrika offentliga upphandlingar påverkar vi såväl medlemmarnas villkor och förutsättningar som medborgarnas välfärd. Våra medlemmars villkor är avgörande för kvalitén, rättssäkerheten och tillgängligheten i offentlig sektor. Handboken är framtagen på uppdrag av OFRs medlemsförbund i samarbete med TCO.

OFR är en uppdragsstyrd förhandlingsorganisation som samlar sexton förbund inom offentlig sektor. Inom OFR samverkar och samarbetar förbunden i gemensamma frågor med ömsesidig respekt samtidigt som de behåller en stark självständighet. Våra samverkansområden är pension, försäkring, omställning, arbetsmiljö, lönestatistik och offentlig sektors utveckling.

OFRs medlemsförbund:
Lärarförbundet, Vision, Vårdförbundet, Fackförbundet ST, Lärarnas Riksförbund, Akademikerförbundet SSR, Sveriges läkarförbund, Polisförbundet, Ledarna, Officersförbundet, Fysioterapeuterna, Försvarsförbundet, Tull-Kust, Reservofficerarna, Teaterförbundet för scen och film och Sveriges Lantbrukstjänstemannaförbund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre offentlig upphandling - en facklig handbok
  2. +
  3. Offentlighet och sekretess vid offentlig upphandling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Offentlighet och sekretess vid offentlig upphan... av Anders Nilsson, Hanna Lundqvist, Anna Nikolina Erikson (häftad).

Köp båda 2 för 511 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna