De försvunna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2018-08-06
Upplaga
1
Förlag
Modernista
Översättare
Leif Janzon
Originaltitel
The Disappearing
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
215 x 146 x 30 mm
Vikt
567 g
SAB
Hce
ISBN
9789177017769
De försvunna (inbunden)

De försvunna

Inbunden Svenska, 2018-08-06
139
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Lane en gång flydde Florida, för anonymitetens New York City, var hon säker på att aldrig återvända. Tjugo år senare flyttar hon tillbaka, med sina två döttrar, lämnande ett dåligt äktenskap bakom sig. Hon serverar i en bar och bor under föräldrarnas tak, på historiska Fielding Mansion där hon gör sitt bästa för att inte tänka på faderns brott på platsen, under tiden som rektor för en uppfostringsanstalt för pojkar.

Plötsligt försvinner hennes äldsta dotter. Lane fruktar det värsta att seriemördaren som traumatiserade norra Florida på sjuttiotalet är tillbaka. Sedan tio dagar saknas ännu en flicka och hela trakten vakar extra noga över sina döttrar. När yngsta dottern erkänner att hon fått en märklig ny vän, måste Lane räkna med att den äldre dotterns försvinnande har med hennes fars brott att göra eller kanske med hennes egna. Alltmedan media följer varje steg hon tar, och hela staden befinner sig i hysteriskt kaos, får Lane alltför många fiender omkring sig, och alltför lite tid att rädda sin dotter tillbaka i säkerhet.

Lori Roy är tillbaka med De försvunna, en suggestiv, thriller om en liten stad i amerikanska södern, där pojkar rymmer och flickor försvinner.

 

LORI ROY är en amerikansk författare, född i Manhattan, Kansas. Två gånger har hon belönats med det prestigefyllda Edgar Allen Poe-priset. Lori Roy är i dag bosatt med sin familj i St. Petersburg, Florida. De försvunna [The Disappearing, 2018] är hennes senaste roman.

 

»Jag blev helt trollbunden av De försvunna.« | Michael Connelly, författare till deckarna om Harry Bosch

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De försvunna
  2. +
  3. Crimson Lake

De som köpt den här boken har ofta också köpt Crimson Lake av Candice Fox (inbunden).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lori Roy

Bloggat om De försvunna