Än klappar hjärtat (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cilla Fallander (del 2)
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2021-04-14
Upplaga
2
Förlag
Printz
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 2 mm
Vikt
21 g
SAB
Hc
ISBN
9789177713210
Än klappar hjärtat (pocket)

Än klappar hjärtat

Pocket Svenska, 2021-04-14
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är sommartider i vackra Sundsvall, och snart ska studenternas rop ljuda. Artisten Cilla Fallander har fått ett nytt uppdrag efter vinterns dramatik. Hon ska agera projektledare för nyöppningen av en galleria i stan, och planerna är storslagna. Men redan första kvällen går saker och ting fruktansvärt fel och under den fyra dagar långa invigningen fortsätter problemen att hopa sig. Cilla får till slut en stark känsla av att det är någon som sätter käppar i hjulen för henne, vilket får katastrofala följder. Men varför?

Samtidigt smider en man i en annan del av landet mörka planer. Han har länge sökt efter kvinnan och barnet som en gång flydde från honom, och nu har han äntligen fått ett tips. Och spåren leder honom till Sundsvall.

Än klappar hjärtat är den andra delen i deckarserien om sångerskan Cilla Fallander, som blandar pirrande spänning med dråpliga inblickar i underhållningsbranschen. Den första delen, Än sjunger hon inga sånger, släpptes i januari.
Visa hela texten

Fler böcker av Susanne Fellbrink

  • Än sjunger hon inga sånger

    Susanne Fellbrink

    Cilla Fallander har alltid levt för musiken, men en händelse i det förflutna satte stopp för en heltidskarriär som artist. I stället arbetar hon nu som nattredigerare på Sundsvallstidningen, samtidigt som hon försöker hantera ett äktenskap och två...

  • Än klämtar klockan

    Susanne Fellbrink

    Showartisten Cilla har en tuff höst bakom sig. Med löften och smicker har en omtalad skivbolagsdirektör lyckats få med henne i en av landets största dokusåpor, Stjärnfabriken, där talangfulla människor slåss om en musikkarriär inför miljonpublik. ...