Den osynliga flickan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2021-04-01
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Sanna Östergren
ISBN
9789177714026
Den osynliga flickan (ljudbok)

Den osynliga flickan Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-01

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
London. På en vacker gata med eleganta hus, stora bilar och elektroniska grindar ligger en nedgången ödetomt. Det är nästan midnatt och väldigt kallt, och ändå väntar en flicka i mörkret bland katter på jakt och rävar som ylar ...

När Saffyre Maddox var tio år hände något hemskt och hon har burit med sig smärtan sedan dess. Mannen som hon trodde skulle läka henne gjorde inte det, och nu gömmer hon sig för honom, osynlig i skuggorna, medan hon tar reda på hans hemligheter. Hemligheter hon skulle kunna använda för att krossa hans trygga, mysiga liv.

Owen Pick är också osynlig. Han är trettiotre år gammal och har aldrig haft en flickvän, inte heller en vän. Ingen ser honom. Ingen bryr sig om honom. Men när Saffyre Maddox försvinner från gatan utanför hans hus på Alla hjärtans dag, tittar plötsligt hela världen på honom. Anklagar honom. Håller honom ansvarig. För han är precis den typen, eller hur? Lite obehaglig?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den osynliga flickan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 april 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker varav ett tiotal finns översatta till svenska. Jag har läst tre böcker av henne tidigare, och tyckt om dom alla tre. Och även den här boken, Den osynliga flickan, tyckte jag var bra. Kan rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell