Förlåt oss våra synder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2019-06-27
Förlag
Modernista
Översättare
Hanna Williamsson
ISBN
9789177819004
Förlåt oss våra synder (e-bok)

Förlåt oss våra synder (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-27
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
År 1975 slits ett bara minuter gammalt barn med våld från sin förtvivlade mor på Magdalenahemmet i Dublin - en institution, driven av katolska kyrkan, för »fallna kvinnor«.

Nästan ett halvt sekel senare hittas ett illa tilltygat lik i en park i staden. Kroppen är en nunnas. Polisinspektör Tom Reynolds är övertygad om att mordet har kopplingar till de historiska händelser som ägde rum på det ökända hemmet. Teamet följer ett spår som leder dem till ett avskilt nunnekloster på den irländska landsbygden.

Där verkar allt till en början vara helt normalt, och Reynolds hinner börja undra om de följt ett felaktigt spår. Men snart blir det uppenbart att mördaren i själva verket befinner sig mitt ibland dem - och är fast besluten att kräva ytterligare hämnd för synder som begåtts i det förgångna.

JO SPAIN är en irländsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rådgivare åt den irländska regeringen. Hennes tre första romaner utgör en trilogi, inledd med debutboken Förlåt oss våra synder [With Our Blessing, 2015], som bland annat utnämnts till Irish Times Crime Fiction Book of the Year.

»Jo Spain hanterar den stegrande spänningen med stor säkerhet.« Sunday Times

»En suverän thriller.« Irish Times
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Spain Jo

  • Bekännelsen

    Spain Jo

    »Smart, intensiv, uppslukande. En magnifik thriller med full dramatik från första sidan.«¿ |¿ Sunday Mirror »Tät och klaustrofobisk. En suverän thriller.« |¿ Literary Review Sent en kväll kliver en man in i det luxuösa hem som tillhör den ökände b...

Bloggat om Förlåt oss våra synder