Blott en begravning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-05-07
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789177890676
Blott en begravning (e-bok)

Blott en begravning E-bok

Begravningsbyrån Tranan 2

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-07

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»En humoristisk feelgoodroman, välskriven och med många roliga episoder och excentriska karaktärer.« BTJ
»Jag gillar den småmysiga stämningen, och de små intriger som sker kring Sandra ? nu längtar jag tills i juni, när del 3 kommer!« Bloggen Boksann

Serien Begravningsbyrån Tranan är en varm och härlig serie om vardagen på en begravningsbyrå och livet i en svensk småstad. Blott en begravning är andra delen i serien.

När hösten infinner sig börjar Sandra så smått komma tillrätta med sitt nya liv i Tranås.Tranan får i uppdrag att sköta en stor begravning och Sandra känner att hon kan lägga de ekonomiska bekymren åt sidan och istället fokusera på försäljningen av byrån. Hon ser framför sig hur hon om kvällarna ska krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en god bok medan höstvindarna viner utanför knuten.

Men när det visar sig att den avlidne är en välkänd toppolitiker och familjens överhuvud tvingas hon tänka om, särskilt nu när deras skicklige begravningsentreprenör, Christoffer, har lämnat byrån. Samtidigt blir konkurrensen från den nyöppnade begravningsbyrån allt tuffare och trots Tranans goda inkomster räcker pengarna inte till.

När Sandra begår ett misstag som är oförlåtligt i den här branschen ser det riktigt illa ut för byrån. Med all sin kraft måste hon försöka bygga upp företagets renommé på nytt och minimera felstegen i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »