Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2022-05-20
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qci
ISBN
9789177957522

Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-05-20
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den enkla vägen till bättre ekonomi!

"Mer pengar för pengarna är mycket pedagogisk och välskriven, och lämpar sig väl för den nye spararen såväl som för den erfarne som vill fördjupa sina kunskaper i privatekonomi. Helhetsbetyg 5: Briljant." / Bibliotekstjänst

"En lysande bok. En riktigt bra genomgång av det som är viktigt att veta. Det blir utan tvekan 4.9 stjärnor av 5.0." / Rika Tillsammans, Jan & Caroline Bolmeson

En stor del av våra sparpengar är placerade på ett mycket lönsamt sätt ... för finansbranschen. Banker och försäkringsbolag utnyttjar skamlöst att de flesta tycker att fonder och pensioner är tråkigt och svårt. Målet med den här boken är att du ska sluta ge bort dina pengar till överbetalda finanssäljare. Den lär dig hur du på bästa sätt tar hand om din ekonomi så att det blir mer pengar till dig och mindre till banken. Och det fina är att det inte alls är så svårt som många tror.

Boken fungerar lika bra för dig som bara vill ha enkla, effektiva råd för din ekonomi som för dig som verkligen vill förstå en värld som ofta framstår som obegriplig. Du får veta vilka sparprodukter och aktörer du ska undvika och hur de verkliga experterna själva gör med sparande, pensioner, bostadsköp, lån och försäkringar. På område efter område kokar författarna ner teori och forskning till några få centrala råd som är förvånansvärt enkla att förstå och riktigt lönsamma att tillämpa.

Författarna har en bred bakgrund inom finansbranschen och driver den oberoende aktören Småspararguiden. Särskilda meriter är att de avslöjat skandalbolaget Allra och fått konsumentpriset Blåslampan samt att Patrick Siegbahn är expert i radioprogrammet Plånboken i P1.

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Easy to understand and comprehensive
  Paul Short, 2 april 2024

  Clearest, most accessible and comprehensive book on personal finances in Sweden that I've read. Attended a presentation from Patrik S that made me think and act.
  Thanks...paul

Visa alla 1 recensioner