Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2019-02-08
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Guillem, Antonio (foto)
Dimensioner
213 x 143 x 17 mm
Vikt
310 g
SAB
Lz Lindberg, Ronja
ISBN
9789178850075
DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlöshet (häftad)

DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlöshet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-02-08
199
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När vi en stund senare sitter i bilen på väg hem igen ligger det en obekväm tystnad i luften. Det är som att Jonas inte vet vad han ska säga till mig och jag har ingen ork att ens försöka föra ett samtal. Smärtan hugger och river inuti min kropp, jag har inte några tårar kvar att gråta. Det är som om jag blivit nedslungad så hårt i marken att luften gått ur mig totalt. Jag var medveten om att försöket skulle kunna misslyckas, men inte att det skulle kunna avbrytas. Det blir ingen insättning av ägg nästa vecka. Alla mediciner och hormoner jag genomgått över sommaren har varit förgäves. Nu ska jag börja om med Provera tabletter igen och sedan nässprayen. Inget mer besök på IVF kliniken förrän i slutet av augusti, där de med ännu ett blodprov ska kontrollera om äggstockarna är i vilofas.
Jag tänker tanken inombords, hur sjutton kan de be mig höja dosen med hormoner när jag förmodligen redan tog för mycket. Jag orkar inte fråga. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att något så här drastiskt skulle kunna hända. Känslorna väller upp inom mig jag orkar inte mer, jag vill inte mer! Det känns som att det aldrig kommer någon ljuspunkt under denna resa. Vi ska tydligen inte bli föräldrar.

Den efterlängtade, kampen mot ofrivillig barnlöshet är en självbiografi som inte utelämnar något. Författaren sätter ord på hur det känns att genomgå något livsavgörande. Känslan av att inte kunna styra över det man vill och drömmer om allra mest. Hur det är att längta, kämpa och ta sig igenom vardagen när det känns som att känslorna hugger kroppen mitt itu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlöshet
  2. +
  3. Den andre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den andre av Prins Harry (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlöshet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dagboksperspektiv
    Bokdjungeln , 12 juli 2019

    En bok skriven ur ett dagboksperspektiv. Jag var inte beredd på det upplägget, men det är intressant. Historien i sig är så klart stark men det är något med den som gör att den inte faller i så god jord hos mig. Under hela bokens gång så undrar jag varför de läkare med utländskt utseende förklaras och betonas men i stort sätt inte några av de andra läkarna. Det, för mig blir lite konstigt och jag förstår inte poängen med det. En del blad känns också mest som utfyllnad, och detta trots att bok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner