Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sonja
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
216 g
SAB
Hc
ISBN
9789179130596

Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne

(28 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2020-10-15
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För alla som har älskat Åsa Hellbergs succéromaner om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar, kommer här en samlingsvolym. Hur kom Sonja på sina idéer för Rebecka, Maggan och Susanne?

I Sonja och Rebecka träffar vi vännerna sex år innan allas liv vändes upp och ned. Sonja har bestämt sig för att göra något åt sitt testamente. Det hela startar med att Sonja och Rebecka tillbringar en vecka på Mallorca ... När Sonja och Maggan firar jul tar sin början ligger en deppig Maggan på sjukhus med brutna ben efter en bilolycka. I ett julglittrigt Paris förstår Sonja vad hon vill att Maggan ska få ärva. Sommar med Sonja och Susanne utspelar i ett somrigt London. Michael ska gifta sig och Sonja har god lust att redan nu presentera honom för Susanne, som hon vet är hans perfekta partner. Här slutför Sonja planeringen och tar farväl av de personer som betyder mycket för henne.

Åsa Hellberg skriver som alltid med mycket humor, massor av värme och en seriös underton om sann vänskap.

"...en riktig feelgoodroman"

Bina's Books om Sonja och Maggan firar jul

"Underhållande, trevligt, mysigt och ett himla bra driv /.../... jag ville ha mer, jag känner mig inte färdig med väninnorna som nästan blivit mina väninnorna med."

Mias Bokhörna om Sonja och Rebecka
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne
  2. +
  3. Sonjas sista vilja

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sonjas sista vilja av Åsa Hellberg (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bakgrund till Sonja-serien
    Elisabeth Skarin, 25 mars 2022

    Med värme vill jag rekommendera böckerna om Sonja. Något av det bästa jag läst! En fantastisk läsning som jag kommer att sakna! Finurlig, rolig, härlig beskrivning av relationer, kärlek och livspussel. Galant!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg