Smugglarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Walla Hammar (del 3)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2023-06-01
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc
ISBN
9789180187053
Smugglarna (inbunden)

Smugglarna

Inbunden Svenska, 2023-06-01
242
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
På Visby lasarett ligger det karismatiska originalet Walla Hammar för döden. Hennes närmaste sörjer. Samtidigt blir en gammal man mördad på ett spektakulärt sätt på Wallas avdelning. Hans död antyder att något ont i det förgångna har vaknat till liv. Spåren leder till ett ökänt smugglargäng och ett privat behandlingshem. Snart ställs fler liv på spel. Skulder ska regleras. Gamla oförrätter och övergrepp vägrar släppa taget om sina offer. Ingen går säker så länge det finns tidigare djävulstyg som spökar. Men vem är skyldig vem? Och vem ska ställas till svars idag? Den färgstarka kretsen kring Walla tar som vanligt till annorlunda metoder för att lösa gåtorna.

Smugglarna är den tredje, fristående delen om Walla Hammar och hennes närmaste på sydöstra Gotland. Där möts olika sidor av mänsklighetens natur i dramatiska berättelser då saklighet ställs mot skrock, ont mot gott, kärlek mot hat.

PETER STJERNSTRÖM bor växelvis i Stockholm och i ett ombyggt kapell i När på sydöstra Gotland. Hans senaste böcker är alla spänningsromaner som bygger på fascinerande fenomen och gåtor i natur och vetenskap. Första delen i serien om Walla Hammar heter Blodmål och utkom 2021. Den andra, Sjösprång, kom 2022.
Visa hela texten

Fler böcker av Peter Stjernström