Fallet med den nakna spanjoren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (344.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gösta och Lucifers detektivbyrå (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-12-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180522953

Fallet med den nakna spanjoren Ljudbok

(35 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-27

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Snön har äntligen kommit till den lilla pärlan Söderhamn vid södra norrlandskusten. Staden pryds av färggrant pyntade julgranar och jultomtar i röda dräkter. Från barnkörer hörs ljuvlig julmusik och allt pekar på att ledigheterna och lugnet stundar. Samtidigt som julen närmar sig har en helt ny verksamhet slagit upp portarna i staden. En detektivbyrå som drivs av den minst sagt udda före detta kriminalkommissarien Gösta Svenningsson och hans bättre hälft, obduktionsteknikern Lucifer Mattsson. En vecka har passerat sedan detektivbyrån öppnat och ingen har ännu bett om deras tjänster. De börjar bli otåliga när en vacker kvinna vid namn Laura Hernandez ber om att de båda privatdetektiverna ska undersöka vad hennes Carlos gör om nätterna. Ett uppdrag som de tackar ja till utan att blinka. Det blir startskottet på ett hejdlöst äventyr som Söderhamnsborna sent ska glömma. Efter det här kommer ingen att ha missat att det har kommit två nya privatdetektiver till staden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fallet med den nakna spanjoren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig
    -, 29 januari 2024

    Den va väldigt rolig. Älskar Mikael Ressems böcker. Kan bara inte sluta lyssna. Jättebra att lyssna på när man jobbar skift!!

  2. Lite feelgood policing
    -, 27 januari 2024

    Humoristiskt, varm feelgood detektiv berättelse!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem