Den vidrige (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
En Klitty-deckare (del 1)
Antal sidor
3
Utgivningsdatum
2004-11-01
Förlag
Vertigo Förlag
Medarbetare
Perned, Lina (inläsare)
Dimensioner
124 x 140 x 7 mm
Vikt
80 g
Antal komponenter
3 CD
SAB
Hc.01
ISBN
9789185000210
Den vidrige (cd-bok)

Den vidrige

Klitty 1; en Klittydeckare

(2 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2004-11-01
101
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Lina Perned (känd från filmer som Ha ett underbart liv, Lithivm och Naken, samt teveserien En fyra för tre) har läst in den första Klittydeckaren som talbok. Helt ocensurerad! Med bonusmaterial (bloopers)! Tre cd-skivor i ett snyggt omslag. Hör Lina Perned med sin Helsingborgdialekt förmedla en av de vansinnigaste, porrigaste och roligaste böcker som någonsin skrivits.

Anastasia Wahl har splittrat Sverige med sina Klittydeckare. På ena sidan står de fisförnäma med näsan i vädret och krampande ringmuskler. På andra sidan de gränslösa, de sanslösa, de gapskrattande. En sak är säker: Klittydeckarna liknar ingenting du tidigare läst. Porriga, våldsamma, burleska, satiriska och respektlösa: litterär extremism och totalt vanvett, för den som inte nöjer sig med att bara ha det lite småtrevligt.

Österköping är en helt vanlig, svensk småstad. Korrupta politiker härskar tillsammans med cyniska affärsmän. Under perversa möten i FrimurareOrdens bastu styr de staden med järnhand. Men en dag går allting snett. De grova systrarna Muttander sexmördar representanten för de multinationella ägarna till bygdens viktigaste fabrik. Makteliten beslutar att sopa igen alla spår. Den dystre kommissarie Ballander får uppdraget tillsammans med sina obscena konstaplar. Men den störtkåta, harmynta journalisten Klitty Andersson är dem på spåren. Håll äggstockarna i ett fast grepp - Den vidrige för dig i rasande fart via svullna slemhinnor och blödande överklasspojkar till ett monstruöst klimax. Se bara upp så du inte skrattar ihjäl dig!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den vidrige
  2. +
  3. Klitty III

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klitty III av Anastasia Wahl (pocket).

Köp båda 2 för 141 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den vidrige. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Många goda skratt i bilen!
    Joffemannen, 9 februari 2017

    Denna julklapp hjälpte mig orka köra till jobb under oxveckorna. Förstår att Lina Perned hade svårt läsa in den seriöst

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anastasia Wahl

Övrig information

Lina Perned (känd från filmer som Ha ett underbart liv, Lithivm och Naken, samt teveserien En fyra för tre) har läst in den första Klittydeckaren som talbok. Helt ocensurerad! Med bonusmaterial (bloopers)! Tre cd-skivor i ett snyggt omslag. Hör Lina Perned med sin Helsingborgdialekt förmedla en av de vansinnigaste, porrigaste och roligaste böcker som någonsin skrivits