Musik i skolan Årskurs 1-3 Cd-box
Fler böcker inom
Format
CD-skivor
Språk
Engelska
Serie
Musik i skolan (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2016-09-22
Förlag
musikskolan.se
Dimensioner
120 x 140 x 35 mm
Vikt
240 g
SAB
Ij
ISBN
9789185791941
Musik i skolan Årskurs 1-3 Cd-box

Musik i skolan Årskurs 1-3 Cd-box

CD-skivor Engelska, 2016-09-22
683
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
MUSIK I SKOLAN är ett läromedel i musik baserat på Lgr 11 och utarbetat för grundskolans lågstadium. Det vänder sig till såväl lärare med kortare utbildning eller mindre erfarenhet som till rutinerade musiklärare i behov av inspiration och nytt material.

Denna cd-pack innehåller skivor med alla låtarna i Musik i skolan 1-3 Sångbok. För varje årskurs finns två skivor, en med kompletta versioner och en för sing-back.

I serien finns:
Lärarhandledning 1-3
Sångbok 1-3
Elevhäfte 1
Elevhäfte 2
Elevhäfte 3
Album med sånger och kompbakgrunder på Spotify och andra streamingstjänster.
Filmer på musikskolan.se och YouTube.
Cd-box med 6 skivor innehållande alla sånger och bakgrunder.

Musik i skolan är indelat i 14 kapitel, fördelade på 28 lektioner, för varje årskurs. Några områden ligger parallellt över hela lågstadiet för att möjliggöra tematiskt arbete mellan klasser, lärare och ämnen, andra områden är typiska för musikämnet.

I Lärarhandledning 1-3 finns utförliga lektionsanvisningar och referenser till Sångbok och Elevhäften. Varje lektion är noggrant beskriven och med en genomtänkt progression. Materialet passar därför både lärare med stor erfarenhet som vill ha inspiration, nya idéer och "färdigt material" och lärare som är nyutbildade och behöver bygga upp en "repertoar", har liten erfarenhet eller kortare utbildning.

Sångbok Årskurs 1-3 innehåller 84 sånger och spelstycken. Här finns nyskrivet material och klassiker, anpassade till elevernas åldrar och presenterade i ett pedagogiskt sammanhang. Sångerna och instrumentalstyckena noteras med noter, text och ackord. Till varje sång finns inspirerande tips och hänvisningar till Lärarhandledning Årskurs 1-3.

Allt material i Sångbok Årskurs 1-3 finns inspelat, både i fullständiga versioner med sång och komp och som kompbakgrunder utan sång. Albumen finns på Spotify och andra streamingtjänster med titlarna Musik i skolan 1, Musik i skolan 2 och Musik i skolan 3.

Elevhäftena i serien är utformade utifrån elevernas läsmognad och innehåller mestadels praktiska uppgifter för de yngsta eleverna. Använd häftena inspiration, för att befästa kunskaper och som stöd för barns olika inlärningsmetoder. De kan också fungera för en tillfällig vikarie och dessutom vara elevernas sångbok att få med sig efter avslutat läsår.

Som ett komplement till lärarhandledningen finns filmer till många av lektionerna, publicerade på YouTube och på musikskolan.se. Många av filmerna kan också användas i undervisningen och visas för eleverna på musiklektionen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Musik i skolan Årskurs 1-3 Cd-box
  2. +
  3. A Good Girl's Guide to Murder

De som köpt den här boken har ofta också köpt A Good Girl's Guide to Murder av Holly Jackson (häftad).

Köp båda 2 för 774 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna