Spanska Ord & Uttryck - Snabbguide till ett grundläggande ordförråd i spanska
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Spanska
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2010-12-03
Upplaga
1
Förlag
GidRapid
Medarbetare
Eriksson, Daniel (form) / Nielsen, Michael (form)
Illustratör/Fotograf
Lisa Eriksson
Dimensioner
303 x 218 x 2 mm
Vikt
40 g
SAB
Fk,Fc
ISBN
9789186117047

Spanska Ord & Uttryck - Snabbguide till ett grundläggande ordförråd i spanska

(33 röster)  |   Läs 6 recensioner
Övrigt,  Spanska, 2010-12-03
55
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lär dig spanska snabbt med denna oumbärliga lathund i A4-format med grundläggande spanska ord och uttryck. Ordlistan innehåller över 600 vanliga ord och fraser (svenska-spanska) för nybörjare i alla åldrar. Utmärkt redskap att använda vid självstudier, på språkkursen eller resan. Innehåller allt du behöver för enklare samtal på spanska!
Den dubbelsidiga laminerade guiden innehåller: - Uttalsguide - Hälsningsfraser - Siffror & Ordningstal - Månader, veckodagar & tidsuttryck - Mat & Nöjen - Hem & Skola - Väder & Natur - Kläder, kroppsdelar & färger - Frågeord, adjektiv & verb - ...och mycket mer!

* För språkkursen, resan eller arbetsplatsen * Alltid till hands för referens och repetition * Laminerad - slitstarkt och tvättbart material * Från den bästsäljande serien "Snabbguide till ett grundläggande ordförråd"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spanska Ord & Uttryck - Snabbguide till ett grundläggande ordförråd i spanska
 2. +
 3. Balun-Canan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Balun-Canan av Rosario Castellanos (häftad).

Köp båda 2 för 215 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Spanska Ord & Uttryck - Snabbguide till ett grundläggande ordförråd i spanska. Sätt ditt betyg »
 1. Bra lathund
  Jossan86, 13 februari 2017

  Började plugga spanska för ungefär en månad sedan och har använt denna för att repetera på de vanligaste orden. Tycker att det är smidigt att ha det samlat på ett blad så här!

 2. Hellre litet lexikon.
  Bolla-Stina, 9 februari 2017

  Det är för smått, och plottrigt. Går inte att få ner i handväskan. Det hade varit bättre med en liten bok. Hade gärna betalat mer för det.

 3. Smart produkt, muy bien!
  Stina, 22 november 2016

  Jag gav bort den här till en vän som skulle jobba i Spanien några månader och han tyckte att den var jättebra för att snabbt lära sig spanska. Jag köpte sen en till mig själv också och tycker att det är en riktigt smart produkt, enkel att plocka fram och öva på massa vanliga ord!

 4. Värdelöst
  Miran, 29 april 2014

  Fattade inte att det var en enda sida, med de absolut vanligaste uttrycken - typ det enda jag redan kunde ...Stor och klumpig sida dessutom, går inte att ha med sig i fickan direkt.

 5. Lättanvänd.
  ME, 3 april 2014

  Jag tycker att den är "bra-att-ha" till hands och lätt att använda i studierna på nybörjarnivå. Guiden är överskådlig och tydlig.

 6. Smidig lathund
  Linda, 15 februari 2014

  En bra lathund för nybörjare, också om man vill repetera det man en gång lärt sig. Enkel att använda och lätt att ha med sig.

Visa alla 6 recensioner