Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2019-04-05
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
86 g
SAB
Ohfh
ISBN
9789186951474
Vanliga sökord
adhd add funktionshinder funktionsnedsättning funktionsvariation neuropsykiatri neuropsykiatrisk funktionsnedsättning attention handikapp
Joakims överlevnadsguide till adhd (häftad)

Joakims överlevnadsguide till adhd

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-04-05
138
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Joakims överlevnadsguide till adhd är en snabbläst handbok om hur du tar mer kontroll över din adhd. Den är sprängfylld av lösningar. Enkla tips du kan prova direkt. Inga tips funkar för alla, men du hittar garanterat något du har nytta av.

Det här är främst en bok för vuxna med adhd - men även anhöriga, kollegor, vårdpersonal och nyfikna som vill veta mer om adhd. Om du är ute efter de vanliga psykologtexterna och tjocka böckerna bör du läsa någonting annat.

I den här boken har Joakim Hedström samlat verktygen som fick honom att gå från sjukpensionär till att jobba heltid, något läkarna sa var omöjligt.

Om författaren
Joakim Hedström fick sin adhd-diagnos som 30-åring. Då hade han sökt professionell hjälp i åtta år, haft ett femtontal jobb och fyrtio bostäder. Och blivit placerad på avbytarbänken som sjukpensionär eftersom läkarna inte visste hur de skulle kunna hjälpa honom.

Diagnosen blev början på en lång resa där han intervjuade vårdpersonal, personer med adhd och anhöriga för att lära sig mer om adhd - och hitta verktygen som gör livet enklare. Den här boken är resultatet av den upptäcktsresan.

Joakim har tidigare skrivit böcker som Skriv så någon bryr sig, Fråga farmor - varumärkesarbete i vardagen, Lyckas som kreativ företagare och Hackathon. Han är medförfattare till Människor till låns, Matlåderoulette och Framgångsrik försäljning.

Joakims överlevnadsguide till adhd är hans tolfte bok.

Recension
"Joakims överlevnadsguide till adhd är en underbar bok som utan krusiduller beskriver hur vardagen kan gestalta sig. [...] Ett genomgående budskap är att våga ta ansvar och förstärka det som fungerar. En välfylld guide som rekommenderas varmt!"
- Katharina Jacobsson, BTJ-häftet nr 11/2019

"En väldigt bra bok. Personlig, full av tips och hoppfull. Den visar att det går att hitta en väg fram. Det är ett otroligt viktigt budskap till dem som har svårt att orka och som helt felaktigt tror att de är 'dumma'."
- Henrik Heslyk, leg. psykolog

"Kort, inbjudande, rakt på sak och ärlig. Den här ska jag rekommendera till många."
- David Brohede, leg. psykolog
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Joakims överlevnadsguide till adhd
  2. +
  3. Störningen: Adhd, pillren och det stressade samhället

De som köpt den här boken har ofta också köpt Störningen: Adhd, pillren och det stressade sam... av Katarina Bjärvall (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Joakims överlevnadsguide till adhd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. A must have!
    Lisa Lindman, 25 maj 2022

    This book was extremely helpful to me. It's small in size, has short blocks of texts, and the information is extremely relative and relatable. Short, sweet and to the point! Perfect for people with short attention spans looking for strategies and tips on how to live with ADHD. Highly recommended!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joakim Hedström