Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-04
Förlag
Idealistas förlag
Dimensioner
210 x 136 x 15 mm
Vikt
235 g
ISBN
9789187003165

Vägar till innanförskap

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-05-04
99
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Vägar till innanförskap samlas berättelser om ledarskap som är visionärt, handlingskraftigt, som präglas av civilkurage och mod. Ulrika Sedell och Eva von Wernstedt har mött 15 personer som utifrån engagemang, ledarskap och en vilja att skapa ett inkluderande samhälle utvecklat modeller för integration, genom att till exempel skapa arenor för människor att mötas, öppna HVB-hem, möta asylsökande på centralstationen eller att omstrukturera en kommuns arbete med integration. I boken samlas initiativtagarnas berättelser, om drivkrafter, verktyg för att lyckas och hinder på vägen.

I boken intervjuas också ledare inom olika arenor som ger sina perspektiv på Sverige, på integration och på initiativtagarnas berättelser. Möt Antje Jackelén, Anders Ygeman, Birgitte Bonnesen och Jesper Strömbäck.

Författarna hoppas med boken inspirera fler att ta ledarskap och bidra till vägar till innanförskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägar till innanförskap
  2. +
  3. Ordning och bereda - handbok för en kompetensbaserad valberedning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ordning och bereda - handbok för en kompetensba... av Anna Bergkvist, Josefine Qvarfordt, Anna Bergkvist, Josefine Qvarfordt (häftad).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägar till innanförskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktig bok
    Gunilla, 9 maj 2017

    Boken som alla måste läsa för dig som är intresserad av integration och ledarskap. Det finns många fina berättelser som behöver spridas till många

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna