Mörk sol (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
425
Utgivningsdatum
2020-10-10
Upplaga
1
Förlag
Bernhards förlag
Dimensioner
210 x 148 x 27 mm
Vikt
790 g
SAB
Hc
ISBN
9789187085154
Mörk sol (häftad)

Mörk sol

Häftad Svenska, 2020-10-10
216
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Myndigheterna på den indonesiska ön Flores i Timorhavet utfärdar varning att vulkanen Gunung Ranaka har ett nära förestående utbrott. Alla flyg ställs in; lokalbefolkning och turister uppmanas ta sig till hamnen i hamnstaden Labuan Bajo och evakuera sjövägen, med egna båtar, eller med det evakueringsfartyg som är på väg från Bali.
Panik utbryter när det visar sig att alla inte får plats på fartyget. Det är inte anpassat efter mängden passagerare; medicin, mat och vatten saknas med följd att flera insjuknar. Rädsla, kombinerat med människor från olika kulturer, ökar stressen och spänningen ombord.
Nyblivna pensionärerna Sara och Erik är de enda svenskar som lyckas få plats ombord tillsammans med bekanta från hotellet, en norsk familj och två unga engelskor. De kämpar tillsammans med övriga passagerare och besättning för att överleva, mot ibland omöjliga odds.
Keith och Pamela från Oxford vägrar att följa med sina vänner på en dykbåt. I stället kör de norrut med sin jeep till en övergiven fiskeby för att vänta ut vulkanutbrottet. Deras situation förvärras och det engelska paret får anledning att ångra sitt val.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mörk sol
  2. +
  3. När första stenen fallit

De som köpt den här boken har ofta också köpt När första stenen fallit av Kaj Branzell (häftad).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaj Branzell