Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
534
Utgivningsdatum
2012-11-22
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789187263415
Hotet (e-bok)

Hotet (e-bok)

E-bok, Svenska, 2012-11-22
57
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Ett underhållande sätt att få historisk kunskap. Förutom all action innehåller Simon Scarrows böcker fina miljö- och personbeskrivningar.« Ölandsbladet

Del 7 i Silverörnserien. Problemen tornar upp sig vid Romarrikets östra gräns. De romerska trupperna är i uselt skick och ledarna för legionen är så korrupta att armén riskerar att tappa kontrollen över området. De båda officerarna Macro och Cato får i uppdrag att åka till de östra provinserna för att återställa ordningen. Men när de kommer fram möts de av ännu större utmaningar. De kastas från det ena blodiga äventyret till det andra, samtidigt som vänskapen mellan den hårdföre Macro och den eftertänksamme Cato sätts på prov.

Författaren Simon Scarrow inbjöds personligen av Jordaniens kung (som är ett fan av Silverörnserien) för att kunna göra research på plats vilket har resulterat i fängslande och skarpa beskrivningar av Döda havet, bergsstaden Petra och den överväldigande ökenhettan.

"Hotet" är den sjunde delen i den populära Silverörnserien. Simon Scarrow fångar än en gång sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket, med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hotet