Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2017-08-25
Förlag
Vattumannen Förlag
Dimensioner
220 x 155 x 18 mm
Vikt
417 g
SAB
Dopb
ISBN
9789187512438
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok (kartonnage)

Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2017-08-25
242
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du ha kontakt med andevärlden?

Vill du veta vad mediumskap verkligen är?

Har du koll på trender och vetenskaplig forskning

på mediumskap och healing?


CAMILLA ELFVING från Stockholm är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar Camilla en fantastisk livsväg - att leva och verka som medium och andlig lärare. Camilla tar med läsaren in i den internationella mediumvärlden. Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.

Boken Medium består även av en handboksdel som ger en orientering i ämnet och möjlighet att på egen hand träna upp den mediala förmågan genom övningar. Övningarna är tidlösa och passar både nybörjare och personer med erfarenhet.

Mediumskap är universellt och inkluderande med främsta motiv att hjälpa människor till insikt om att:
 • Vi överlever döden
 • Varje människa har eget ansvar för sina handlingar
 • Våra handlingar på jorden räknas
 • Vi är sammanlänkade
Mediumskap och den kärleksfulla andlighet, som är odogmatisk och universell, växer och blir attraktiv för allt fler människor. Mediala tjänster efterfrågas och att vara medium är ett yrke på dagens arbetsmarknad.

Att människor når inre frid och sann kärlek till sig själv och sina medmänniskor är helt nödvändigt för ett fredligt samhälle. När vi får ett själsligt perspektiv på oss själva sker en mycket stor förändring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medium : ditt liv med andevärlden en handbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  smek1976, 2 december 2017

  Härligt att kunna läsa om olika medium och lära sig vad det innebär. Kan varmt rekommendera den till alla nyfikna människor som tror att mediumskap är svartkonst.. vilket det inte är...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Elfving

 • Helig magi

  Camilla Elfving

  Orakelkorten i Helig magi lär ut det som är betydelsefullt för dig som vill ha andlig rikedom och insikt. De 40 korten med förgyllda kanter är indelade i fem sviter: Magiska egenskaper, Magiska processer, Magiska mirakler, Magiska verktyg och Magi...

 • Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor

  Camilla Elfving

  Kan alla utveckla medialitet? Kan alla utveckla healing¿förmåga? Kan alla lämna kroppen och se andra verkligheter? Svaret är tveklöst ja. Den uppfattningen är dominerande bland spiritualister och erfarna medier, men det finns även studier som back...