Efter stormen. Den mörka fläcken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Efter stormen
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2014-04-16
Upplaga
1
Förlag
Mix Förlag
Dimensioner
145 x 105 x 9 mm
Vikt
130 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789187671142
Efter stormen. Den mörka fläcken (häftad)

Efter stormen. Den mörka fläcken

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-04-16
134
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En storm som väntas bli värre än Gudrun väller in över Oskarshamn och i en liten lägenhet sitter Eva med en hård knut av obehag i magen. Oroligt betraktar hon sin son Elias som spelar tv-spel. Det hon inte vet är att någonstans därute i det piskande regnet har hennes ex-man Frank precis skjutit sin hund i huvudet. Nu är han på väg till henne. När han ringer på dörren till Eva och Elias är det bara några klaustrofobiska timmar kvar tills larmet går och hela staden evakueras. Men Frank är en man med ett mål, och ingen härdsmälta i världen kan hindra honom från att genomföra det han planerat. E-boken innehåller extranovell. Stormen är bara början - 2014 händer det som inte kunde hända: ett svenskt kärnkraftverk får en härdsmälta och radioaktivt avfall blåser in över Småland. Efter stormen är ett unikt projekt där tre författare skrivit varsin kortroman om samma katastrof. Se www.efterstormen.se för gratis kortnoveller, filmer med mera. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har varit ett stöd i arbetet med boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Efter stormen. Den mörka fläcken
 2. +
 3. Efter stormen : utökad samlingsvolym

De som köpt den här boken har ofta också köpt Efter stormen : utökad samlingsvolym av Caroline L Jensen, Solja Krapu, Johan Ring, Camilla Linde, Erik Haking (häftad).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Efter stormen. Den mörka fläcken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Efter stormen. Den mörka fläcken.
  Jan Anders Wallander, 12 juni 2015

  Mycket välskriven, fick omgående en bild av miljö och individer på näthinnan. Brukar normalt ha en bok som insomningshjälp i sängen, men den här boken engagerade så mycket att den blev färdigläst innan insidan på ögonlocken kom att betraktas... J. A. W.

 2. Skräckblandad spänning
  Mercy, 13 maj 2014

  Liten men spännande. Kanske lite väl hög detaljeringsgrad ibland.
  De flesta jag känner som läst boken har inte kunnat lägga ifrån sig den utan sträckläst till slut.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Ring