Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2017-01-11
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
195 x 140 x 20 mm
Vikt
82 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097453
Famnar av liv (kartonnage)

Famnar av liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2017-01-11
129
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Genom kärlekens gåtfulla grenverk får vi följa en mormor när hon ömsint ledsagar sin dotterdotter genom eoner av liv, för att låta den unga flickan ana kärlekens mysterium, möjligheternas oändliga rymd och tillvarons bärande kraft.

Vad vill du att dina barn och barnbarn

ska ärva efter dig?

Famnar av liv öppnar en värld bortom den linjära tidens begränsningar, bortom det fysiska rummets, även bortom den fysiska kroppens. Vi färdas mellan sedan länge förfluten tid, ett här och nu, och en förnummen framtid för att så vidga vår uppfattning om tidens och livets förutsättningar. Det poetiskt vackra språket länkar tid, generationer, relationer, platser och händelser till varandra. Ordens budskap rycker i gamla livlinor, utmanar föreställningar, men inger hopp om att det finns en mening. Med allt. Och att det aldrig är för sent att läka. 

Vi ger så lite då vi ger av våra ägodelar.

Det är när vi ger av oss själva som vi verkligen ger.

Följ med genom Famnar av liv - mellan subtila tankesfärer och gränsöverskridande tankesprång - för att, om och om igen, söka vad kärleken söker; sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Famnar av liv
 2. +
 3. Solmöja : en mytpoetisk saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solmöja : en mytpoetisk saga av Maria Richardson (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Famnar av liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fint språk
  Villivonkansbooks, 10 augusti 2017

  Famnar av liv öppnar en värld bortom den linjära tidens begränsningar, bortom det fysiska rummets, även bortom den fysiska kroppen. Vi får följa en mormor som guidar sin dotterdotter genom eoner av tid.
  Famnar av liv har ett fantastiskt fint språk, nästan poetiskt flyter det fram genom boken. Det gör den oerhört snabb och lätt att läsa. Men jag får inget grepp om den, är det en roman? Är den mer andligt sett? En form av poesi? Blir inte klok på vilket. Fin är den ändå, om än aningens flummig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hannah Carin Noelius

 • Fallfrukt & stjärnfall : om att åldras med värdighet

  Hannah Carin Noelius

  Så en dag övergår livet i skördetidens färger. Det som en gång var viktigt börjar falla som mogen frukt till marken och det som har utgjort vår identitet faller likt en döende stjärna. Den "tredje åldern"; åren mellan femtio och sjuttio ...

 • Så länge hon lever

  Hannah Carin Noelius

  Har du dagar när du - trots att du har ett bra liv - ändå längtar bort? Dagar när det trygga och invanda känns trångt och kvalmigt? Dagar när en rastlös, inre röst, bönfaller dig om att leva det icke levda. Innan det är för sent. Har du nätter när...