101 Fikabröd du måste baka innan du dör (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2018-04-23
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Maranik, Alan (form) / Törnblom, Leif (foto)
Dimensioner
225 x 155 x 22 mm
Vikt
622 g
SAB
Qcae
ISBN
9789188397287
101 Fikabröd du måste baka innan du dör (inbunden)

101 Fikabröd du måste baka innan du dör

Inbunden Svenska, 2018-04-23
184
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Idén till boken växte fram eftersom vi är många som gillar att baka ibland eller bara till speciella tillfällen. Då behövs ofta små satser som vi vill ska gå åt!

De här recepten är därför anpassade för att kunna bjuda våra vänner på något hembakat utan att det tar så lång tid att baka. Det blir heller inga stora mängder över till nästa dag eller som ska sparas i frysen.

Förr var det viktigt att bjuda på fler sorters kakor på kaffekalasen. Idag har vi sänkt kraven betydligt och nöjer oss oftast med en kaka till eftermiddagskaffet eller till kaffet-på-maten. Ibland serveras också en liten bakelse i stället för dessert.

Recepten i boken är i små satser om 6-8 kakor eller bullar. Flera av recepten kan varieras genom att byta ut smaksättningen och de flesta går att dubbla när det ska räcka till flera.

I vårt sommarhus t ex bakar jag i en liten ugn. Det finns heller ingen möjlighet att frysa in det som blir kvar efter kaffestunden i bersån. Det samma gäller för många i både husbil och båt.

Vår förhoppning är att du ska lockas av både recepten och bilderna. Låt din egen fantasi flöda och bli inspirerad att baka i både slott och koja!

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 101 Fikabröd du måste baka innan du dör
  2. +
  3. 101 bröd du måste baka innan du dör

De som köpt den här boken har ofta också köpt 101 bröd du måste baka innan du dör av Marie Törnblom, Leif Törnblom (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna