Äta insekter: entomaten och det stora proteinskiftet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2018-11-12
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Larsson, Jonas (form)
Dimensioner
249 x 178 x 22 mm
Vikt
654 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789188699145
Äta insekter: entomaten och det stora proteinskiftet (inbunden)

Äta insekter: entomaten och det stora proteinskiftet

Inbunden Svenska, 2018-11-12
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Äta insekter är boken som tar framtiden på allvar, och är en grundläggande guide för alla som vill dra sitt strå till stacken genom klimatsmart och resurseffektiv föda. Följ med på journalisten Anders Engströms spännande resa bland entreprenörer, forskare, in i vårt egna land och ut i världen. Inspireras också av nyskapande, nyttiga och spännande recept från Sveriges insektskock Ola Albrektsson.

Äta insekter beskriver inte bara vikten av ett proteinskifte och varför det är så smart och hälsosamt att äta just insekter, utan berättar också historien om en helt ny bransch, om utmaningarna som omgärdar den och vad som egentligen krävs för att insekter på riktigt ska bli ett vapen i kampen för vår framtida miljö.

Här läser du bland annat om de framtida proteinalternativen, de främsta skälen till att äta insekter och om hur äntligen västvärlden också börjat anamma insektsmat. Boken bjuder bland annat på en omfattande guide till ätbara insekter med råd kring hur du köper, odlar, samlar och tillagar framtidens föda.

Anders Engström är journalist, föreläsare och webbdesigner med ett brinnande intresse för teknik, kulturer och hur vi alla kan utvecklas och bli bättre. Han är också grundare av bugburger.se en blogg om framtidens proteinkälla där han sedan 2014 delat med sig av den senaste forskningen och nyheterna kring insektsmat i en modern tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äta insekter: entomaten och det stora proteinskiftet
  2. +
  3. Chateau vadå: Det okända fusket med ditt vin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chateau vadå: Det okända fusket med ditt vin av Mats-Eric Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 411 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Äta insekter: entomaten och det stora pro...