Solitär (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2018-12-05
Förlag
Calidris
Dimensioner
200 x 125 x 10 mm
Vikt
289 g
SAB
Hc
ISBN
9789188703866
Solitär (häftad)

Solitär

Häftad Svenska, 2018-12-05
179
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Stockholms juristvärld är startpunkten för Henrik Sundells roman Solitär. Huvudkaraktären Alexander Tapper arbetar på en välrenommerad advokatbyrå, är singel och har passerat fyrtiostrecket. Han äger båt och en eftertraktad våning i innerstan, men ingenting är ändå riktigt som han önskar.

När Alex mor går bort lämnar han storstadslivet och reser hem till Norrland. Där möts han av en åldrig far och ett barndomshem där tiden tycks ha stannat - men när Alex hittar en bunt papper på vinden kommer gamla hemligheter upp till ytan. Frågor väcks som för Alex bakåt genom åren, till studietiden i Paris, till ungdomskärleken Fanny som försvann spårlöst - men även till vaga och motsägelsefulla barndomsminnen. Känner han till hela sanningen om sin egen härkomst? Vem är Maria? Och vad är det hans far under alla år gjort sitt bästa för att dölja?

Solitär är en utvecklingsroman om jakten på ett fördolt ursprung och längtan efter ett sannare liv. Henrik Sundell är en Stockholmsbaserad affärsjurist och detta är hans debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solitär
  2. +
  3. Dödande begär

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dödande begär av Ingegärd Sundell (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Solitär