Pärleporten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Nilsson
Utgivningsdatum
2018-08-07
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704948

Pärleporten Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-07

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon tänkte ju inte döda honom. Bara litegrann. En dag får Asta, 83, nog och slår ihjäl den rasistiske knölen Herman. Men att bli av med en död kropp på 90 kilo är svårare än man kan tro. Asta skjuter listigt över skulden på en anställd på äldreboendet Solglimten, packar sin väska och rymmer ut i världen; fylld av entusiasm och livslust snarare än skam och ånger. Men som efterlyst är det knepigt att ta sig fram, särskilt om man i kvällspressen utpekas som dubbelmördare. Asta lyckas med hjälp av den unga hackern Angel skaffa sig ett falskt pass och kommer efter en strapatsrik färd med nöd och näppe med ett plan till underbara Paris. Där tänker hon unna sig några dagars lugn och ro, men snart hotas hennes frihet igen. Kommer hon att klara sig även ur denna knipa, och kommer hon någonsin att möta älskaren Albert igen? Maria-Thérèse Sommars debutroman "Pärleporten" är en oavbrutet underhållande road trip med den handlingskraftiga och färgstarka Asta i huvudrollen.

Omslagsformgivare: Moa Schulman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pärleporten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och spännande berättelse
    Annahägg , 16 augusti 2018

    Jag gillade denna berättelse om Asta, 83 år, som råkar slå ihjäl en man och rymmer ut i världen. Rolig, spännande och lite udda. Väldigt bra inläsning av Cecilia Nilsson.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria-Thérèse Sommar

  • Allt som är ömtåligt

    Maria-Thérèse Sommar

    Allt som är ömtåligt består av dikter, illustrationer samt en kortare novell. Ett genomgående tema är kärlek, längtan och återhållen passion. Texterna bygger delvis på dagboksanteckningar, resedagböcker och brev. Ett litet fotografi följer med var...