Pärleporten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-07
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704955
Pärleporten (e-bok)

Pärleporten E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-08-07

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hon tänkte ju inte döda honom. Bara litegrann. En dag får Asta, 83, nog och slår ihjäl den rasistiske knölen Herman. Men att bli av med en död kropp på 90 kilo är svårare än man kan tro. Asta skjuter listigt över skulden på en anställd på äldreboendet Solglimten, packar sin väska och rymmer ut i världen; fylld av entusiasm och livslust snarare än skam och ånger. Men som efterlyst är det knepigt att ta sig fram, särskilt om man i kvällspressen utpekas som dubbelmördare. Asta lyckas med hjälp av den unga hackern Angel skaffa sig ett falskt pass och kommer efter en strapatsrik färd med nöd och näppe med ett plan till underbara Paris. Där tänker hon unna sig några dagars lugn och ro, men snart hotas hennes frihet igen. Kommer hon att klara sig även ur denna knipa, och kommer hon någonsin att möta älskaren Albert igen? Maria-Thérèse Sommars debutroman "Pärleporten" är en oavbrutet underhållande road trip med den handlingskraftiga och färgstarka Asta i huvudrollen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pärleporten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Humor och allvar
  Annahägg , 16 augusti 2018

  En rolig, välskriven och spännande berättelse med både humor och allvar. Jag gillar huvudperson Asta och äventyren hon ger sig ut på!

 2. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 12 augusti 2018

  Jag är ju egentligen ingen större fan av kortromaner och noveller. Jag gillar ju långa och tjocka romaner. Men ibland kan jag tycka att det är trevligt att sticka emellan med lite kortare berättelser. Har nu läst åtta stycken kortromaner från Bonnier Bookery. En del var väldigt korta, och en del var nästan lika långa som vanliga romaner. Alla var bra och läsvärda. Här skriver jag lite om en av böckerna.

  (Bonnier Bookerys utgivning består av underhållande skönlitteratur i både kortare... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria-Thérèse Sommar

 • Allt som är ömtåligt

  Maria-Thérèse Sommar

  Allt som är ömtåligt består av dikter, illustrationer samt en kortare novell. Ett genomgående tema är kärlek, längtan och återhållen passion. Texterna bygger delvis på dagboksanteckningar, resedagböcker och brev. Ett litet fotografi följer med var...