Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Familjen Knyckertz (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2018-05-11
Förlag
A Nice Noise
Illustratör/Fotograf
Per Gustavsson
Dimensioner
125 x 145 x 6 mm
Vikt
58 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188711403
Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (mp3-skiva)

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen

Mp3-skiva Svenska, 2018-05-11
302
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Familjen Knyckertz kan de inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart! Nu närmar sig Tures födelsedag och det enda han önskar sig är den enorma klubban i godisbutikens skyltfönster. Men hur ska familjen komma in i den hårt bevakade affären? Det är ont om tid och grannen Paul Isman är ute i trädgården och snokar.


Om författarna

Anders Sparring arbetar som manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest samt till SVT:s nya storsatsning för barn, Sam tar över. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) är Anders även stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter, exempelvis Kamratposten. Böckerna om Prinsessan har blivit storsäljare och Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat ett rockband.


Sagt om boken

"Vi får i den här fartfyllda boken följa pappa Bove, mamma Fia och barnen Ture och Ellen som egentligen heter KriminEllen samt familjens laglydige granne Paul Isman. Många skratt utlovas." Hallå Helsingborg

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en varm, lite yvig, mycket rolig och inkännande berättelse. Per Gustavsson bidrar med fina, detaljerade, mycket uttrycksfulla bilder i färg.

Staffan Engstrand, BTJ"Jag läser med ett stort leende denna härliga historia ... Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en riktigt härlig historia, främst för barn i åldern sex till nio år."
Annelie Henrysson, BLT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sparring