Din självbiografi : 10 råd för att skriva ditt liv (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Tre hattar (del 4)
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2020-06-17
Upplaga
1
Förlag
Roslagstext
Medarbetare
Kimselius, Jan (form)
Dimensioner
213 x 140 x 24 mm
Vikt
452 g
SAB
Aef,Lk
ISBN
9789188807168
Din självbiografi : 10 råd för att skriva ditt liv (kartonnage)

Din självbiografi : 10 råd för att skriva ditt liv

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-06-17
179
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns många skäl att skriva din biografi nu: att ge dina barnbarn ditt livs historia, att förstå dig själv eller ge allmänheten en läsupplevelse utöver det vanliga.

I den här boken får du praktiska råd om hur du skriver en biografi du kan vara stolt över. Du får lära dig hur du kommer igång med skrivandet, tar fram de mest intressanta delarna av ditt liv, skriver medryckande och gör boken snygg.

Bakom boken ligger tre proffs med sammanlagt närmare 50 års erfarenhet. Kim M. Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson ger dig alla förutsättningar att faktiskt få folk intresserade av vem du är.

4:e boken i serien Tre Hattar

"Författarna varvar sina texter, men boken känns ändå helgjuten. Den är personligt utformad med en familjär ton och många egna upplevelser, ofta med humoristiska inslag. --- I sin helhet är det en lättläst och överskådlig bok som kan hjälpa och inspirera de som vill skriva sin självbiografi men inte vet hur de ska gå tillväga." Publiceras i BTJ-häftet nr 20, 2020. Lektör Marianne Berglund"Tack Lennart Guldbrandsson, Kim M. Kimselius och Kristina Svensson för inspirerande läsning. Ni lyckas skickligt med att förmedla känslor av möjligheter och delar generöst med er av egna erfarenheter. Låt oss värna det fria ordet och läs- och skrivlusten. Er bok fyller en viktig funktion, dessutom mycket trevligt med ert lagarbete när ni gått samman för att skriva boken. Helt i min smak!" Elisabeth Jönsson"Boken för oss som skriver biografier.
Äntligen en bok för oss som skriver om våra liv. Inspirerande innehåll och översållad av bra tips och idéer. Författarna har frikostigt delar med sig av erfarenheter och bred kunskap. Framförallt glädjen i skrivandet. Skriver du berättelser om ditt liv rekommenderar jag varmt denna bok." Monica Hammarstrand


Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Din självbiografi : 10 råd för att skriva ditt liv
 2. +
 3. Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snacka snyggare : den stora boken om vardagsret... av Elaine Eksvärd (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Din självbiografi : 10 råd för att skriva ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för alla som vill börja skriva!

  En bok med mycket lättläst text och engagerande. Det märks att författarna har mycket kunskap och erfarenhet av skrivande och kan förmedla det på ett bra och pedagogiskt sätt. Den här boken rekommenderar jag till alla som vill skriva böcker i någon form.

 2. Boken för oss som skriver boigrafier
  Monica Hammarstrand, 7 juli 2020

  Äntligen en bok för oss som skriver om våra liv. Inspirerande innehåll och översållad av bra tips och idéer. Författarna har frikostigt delat med sig av erfarenheter och bred kunskap. Framförallt glädjen med skrivandet. Skriver du berättelsen om ditt liv, rekommenderar jag varmt denna bok.

Visa alla 2 recensioner