Tisenhult : grundaren, familjen och företagen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2019-05-02
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Åkesson, Carl (form)
Dimensioner
240 x 203 x 13 mm
Vikt
614 g
ISBN
9789188849175
Tisenhult : grundaren, familjen och företagen (inbunden)

Tisenhult : grundaren, familjen och företagen

Inbunden Svenska, 2019-05-02
216
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sedan mitten av 1970-talet har Anders Börjesson drivit och utvecklat företag. Det framgångsrika foretagsbygget och de stora värden som har genererats är ett resultat av de enkla arbetssätt som Anders Börjesson har tagit fram och den foretagsfilosofi som han har skapat. Sedan år 2006 driver familjen Börjesson sin företagsgrupp Tisenhult-gruppen utifrån samma tankar och idéer om vad som leder till välfungerande företag och organisationer: Att styra utifrån tre grundläggande krav, att arbeta på ett enkelt sätt och att ge medarbetarna en hög grad av ansvar och frihet. Tisenhult-gruppen driver och utvecklar företag med ledande positioner inom expansiva nischer. Den övergripande målsättningen är att genom ett aktivt och långsiktigt ägarskap skapa tillväxt, lönsamhet och utveckling i varje verksamhet. Därtill finns en tydlig ambition att bidra till ökad samhällsnytta. Tisenhult-gruppen har i nuläget elva onoterade dotterbolag med verksamheter som sträcker sig över en rad olika marknader och branscher från industri och bygg till skola, kläder och skog. Utöver de egna dotterbolagen har Tisenhult-gruppen röstmässigt stora äganden och styrelserepresentation i de tre börsnoterade bolagen Addtech, Bergman & Beving, och Lagercrantz Group.

Författare är Ronald Fagerfjäll, ekonomijournalist och författare. Han har skrivit ett 30-tal böcker om ekonomi och företag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tisenhult : grundaren, familjen och företagen
  2. +
  3. Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall Street

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tradingkungarna: svenskarna som erövrade Wall S... av Jacob Bursell (pocket).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tisenhult : grundaren, familjen och föret...