Tisenhult : Grundaren, familjen och företagen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2019-05-02
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Åkesson, Carl (form)
Dimensioner
240 x 203 x 13 mm
Vikt
614 g
SAB
Qz Tisenhult
ISBN
9789188849175

Tisenhult : Grundaren, familjen och företagen

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2019-05-02
228
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sedan mitten av 1970-talet har Anders Börjesson drivit och utvecklat företag. Det framgångsrika foretagsbygget och de stora värden som har genererats är ett resultat av de enkla arbetssätt som Anders Börjesson har tagit fram och den foretagsfilosofi som han har skapat. Sedan år 2006 driver familjen Börjesson sin företagsgrupp Tisenhult-gruppen utifrån samma tankar och idéer om vad som leder till välfungerande företag och organisationer: Att styra utifrån tre grundläggande krav, att arbeta på ett enkelt sätt och att ge medarbetarna en hög grad av ansvar och frihet. Tisenhult-gruppen driver och utvecklar företag med ledande positioner inom expansiva nischer. Den övergripande målsättningen är att genom ett aktivt och långsiktigt ägarskap skapa tillväxt, lönsamhet och utveckling i varje verksamhet. Därtill finns en tydlig ambition att bidra till ökad samhällsnytta. Tisenhult-gruppen har i nuläget elva onoterade dotterbolag med verksamheter som sträcker sig över en rad olika marknader och branscher från industri och bygg till skola, kläder och skog. Utöver de egna dotterbolagen har Tisenhult-gruppen röstmässigt stora äganden och styrelserepresentation i de tre börsnoterade bolagen Addtech, Bergman & Beving, och Lagercrantz Group.

Författare är Ronald Fagerfjäll, ekonomijournalist och författare. Han har skrivit ett 30-tal böcker om ekonomi och företag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tisenhult : Grundaren, familjen och företagen
  2. +
  3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 307 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »