Jag ska bara ... ? Konsten att få det gjort i tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (13.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
KortFattat
Inläsare
Cecilia Walton Agrell
Utgivningsdatum
2019-02-16
Förlag
Polaris Fakta
ISBN
9789188953001
Jag ska bara ... ? Konsten att få det gjort i tid (ljudbok)

Jag ska bara ... ? Konsten att få det gjort i tid Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-02-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det här är en sammanfattad version av Jag ska bara ... Konsten att få det gjort i tid.

Att skjuta upp saker och ting är något vi alla gör lite till mans. Du känner pressen men väljer ändå att göra något annat, trots att det kan skapa surdegar som du inte mår bra av. Detta uppskjutarbeteende, även kallat prokrastinering, är ett komplext psykologiskt fenomen som har att göra med att hjärnan spelar oss spratt när vi ska prioritera våra uppgifter. Här får du kunskaper och verktyg som hjälper dig att vända på detta beteende och få dina uppgifter gjorda i tid. Dorotea Pettersson är tidscoach, föreläsare och författare.

DOROTEA PETTERSSON är tidscoach, föreläsare och författare. Hon hjälper människor att få ut mer av sin tid. Dorotea har tidigare gett ut böckerna "5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil" och "Tid för te. Fokus. Sinnesro. Kreativitet".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag ska bara ... ? Konsten att få det gjort i tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra tips
  Lana S (Göteborg), 28 mars 2020

  Tar upp rationaliseringsfällan som ger tillfällig tröst, vilket vi använder oss av för att utföra onödiga saker. Förklarar belöningar och motivation hur väsentliga de är för att få ett arbete utfärdat. Lite tips ges men inget nytt egentligen, i princip = definera syftet av det du vill få gjort, motiveras av syftet och detönskade resultat. Få det gjort.

 2. Känner mig träffad!
  Eragon (Arvika), 11 augusti 2019

  Verkligen spot on om du är en person som skjuter upp saker och ting mer eller mindre systematiskt mer eller mindre medvetet. Skulle önska att den längre versionen fanns att lyssna på.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dorotea Pettersson

 • 5 AM är ingen tidpunkt, det är en livsstil

  Dorotea Pettersson

  Hur vill du starta din dag? Stressad eller i lugn och ro? Förvirrad eller med full koll? Håglös eller fylld av energi? För de flesta är svaren givna. Men hur ger man sig själv en riktigt bra början på dagen? Svaret heter 5 AM. 5 AM är ett koncept ...

 • Boosta din business

  Charlotte Hågård, Ann Ljungberg, Susanne Hellman Holmström, Petra Ariton, Dorotea Pettersson

  Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset. Detta är boken för dig som vill boosta din business. Låt dig inspireras av 30 qoola qvinnor som delar sin...